Puterea călătoriei interioare

0

Dacă știi că lucrurile se întâmplă cu un motiv.

Dacă știi că magia este la îndemâna ta atunci când te îndepărtezi de negativitate.

Dacă știi că poți manifesta atunci când ești aliniat cu divinul.

Dacă știi că ceea ce vezi este un răspuns la ceea ce înseamnă viața.

Dacă vrei să experimentezi cine ești aici cu adevărat.

Dacă vrei să aduci în practică în viața de zi cu zi în relațiile tale, în muna ta, la capitolul sănătate și la capitolul legat de stima de sine.

ATUNCI suntem meniți să lucrăm împreună pentru a face aceste lucruri.

Călătoria interioară este calea puțin umblată și este pentru cei care vor să se trezească la lumea reală, o lume plină de experiențe mărețe, oameni frumoși și pace interioară, elemente pe care puțini dintre noi le au.

Este posibil să ai o senzație interiară că ai fost menit pentru mai mult decât ceea ce faci în acest moment. Este ca și cum ai avea o senzație că ceva nu este în regulă și vrei să scapi de ceva pe are nu îl poți exprima în cuvinte. Este ca și cum știică lucrurile pot fi mult mai bune însă există o ceață în fața ta și cu cât te străduiești mai mult cu atât devine ceața mai densă. Este frustrant pentru că există o luminiță acolo, undeva.

Călătoria interioară înseamnă să încerci.

Pentru mine a însemnat să înțeleg diverse lucruri despre mine, unele dintre care au părut să fie paradoxuri. Obișnuiam să fiu iubitor și plăcut acum și nervos și nenorocit într-un alt moment. Trecând dincolo de iluzie, cunoașterea de sine a fost profundă și mi-a îmbunătățit calitatea vieții mele dar și a celor din jurul meu, la toate capitolele, în mariaj, în relația cu copiii, în finanțe și în materie de pace interioară. Aceiași călătorie este disponibilă pentru tine.

Nu ai nevoie decât de curajul de a te elibera. Să te eliberezi de ce? Multe lucruri, însă, cel mai important de așteptările altor persoane de la tine. Cum ar trebui să te comporți, cum ar trebui să gândești și să dai drumul la influențele restrictive ale societății care ni se impun prin intermediul știrilor, a mâncării și a modului în care aceasta ne afectează sănptatea, a modului în care funcționează relațiile și ce funcționează cu adevrat și ne face fericiți. Cum anume ajungem să rezolvăm problemele din relațiile noastre. Cum gestionezi banii și îi folosești în așa fel încât să poți să îți susții familia?

Nimeni nu predă călătoria interioară în școală. Pur și simplu nu face arte din sistem, chiar dacă așa ar trebui să fie. NImeni nu te învață aceste abilități. Ai nevoie să le cauți tu însuți.

Deci, în cazul în care te-ai săturat să îți petreci ziua singur și vrei să afli mai multe, atunci urmează calea bine bătătorită a maeștrilor spirituali antici care au existat de-a lungul secolelor. Aceasta este calea către Trezire. a te cunoaște pe tine însuți și esența a ceea ce ești în afara condiționărilor, a credințelor false și aminciunilor pe care ți le spui singur în legătură cu cât de măreț ești sau nu. Odată ce vezi adevărul, atunci totul se așează la locul lui și vei știi cât de măreț ești.

Ai nevoie să deschizi ochii și să te vezi așa cum ești. Există o cale, urmeaz-o. Nu se va întâmpla peste noapte însă primul pas este să îți pregătești mintea prin acțiuni, cuvinte și credințe în tot ceea ce spui și ești. Atunci când ești pregătit și ai făcut destulă muncă de a-ți elibera mintea, se va întâmpla.

Iluminarea. Dar, după cum a spus Lao Tzu ”Înaintea iluminării, tăiatul lemnului, adusul apei. După iluminare tăiatul lemnului, adusul apei.”

sursa: http://myempoweredworld.com/spirituality/the-power-of-the-inner-journey/Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Transcenderea dualității: cum să trăiești fără conflict

Lumea nu este altceva decât o reflexie a noastră, o proiecție exterioară a celor mai ascunse lucrări ale psihicului nostru...

Închide