SAPTAMANA MARE

0

Cuvintele sunt primul mobil al conştienţei, care practic compune câmpul realităţii percepute de fiecare participant ca şi conştiinţă. Este această clipă a memoriei ce ridică, ancestral şi pornind de acum 2000 ani, ca un ceas al cărui ars a fost strâns atunci şi acum este în capătul celălalt, total destins şi trebuie ca cineva, TU, EI, ELE, NOI, să îl strângem iar. Să facem ceasul inimii să bată din nou, pe ritmul adevărului, să deschidem porţile cerului şi să devenim iar ceea ce am fost cândva: fluxuri neîntrerupte de bornele naştere-moarte pentru conştiinţa care este practic radiaţia spiritului tău, AICI, în materialitatea planului fizic.

Şi pentru că toate sunt intricat legate şi aici, pe plaiurile primei limbi conştiente a noului întors de ceas, mă uit către lumina ce a poposit pe pământ acum 2000 şi ceva de ani şi încerc, cu ochii strânşi, să văd în contre-jour-ul acelor evenimente, flacăra ce ne arde inconştienţa şi ne aruncă goi şi frumoşi în fluxul vieţii, normal, firesc, infiniţi. Am obosit să căutăm adevărul în şerpuitoarele labirinturi ale minţii şi atunci transcende legitatea acestui aspect al tău şi porneşte, dacă vrei, simţi şi poţi, împreună cu mine, puţin mai departe de logica primară a unei antene neuronale, a descărcărilor electrice ce au loc la „coborârea” informaţiilor sub formă de energie din structurile superioare în corpul fizic.

http://freelancepastor.files.wordpress.com/2011/04/resurrection-church-1.jpg

Mesagerul îndoie cuantele timpului sub povara luminii ce o poartă, se curbează lumina celorlalți către el, către singularitatea ce a modificat câmpul conștiinței, ca noi, praf de stele, să tindem încolo, către marginea infintului. Și la fel ca săptămâna pe care am traversat-o, o liniște a luminii regăsite se trecoară încetîncet înapoi în firesc. Suntem, zi de zi, martori – participanți la acestă lucrare, care în limba ortodoxiei se cheamă taina ÎNVIERII. Biserica păstrează în filele sacre cuvântul care vibrează întru amintire și frecvența de rezonanță la care lumina din tine se curbează peste conștiința ta, împletind-o minunat pe fluxul ce curge săptămâna aceasta din ceruri. Curgere pe care o susține creștinul conștient prin atitudine, post, smerenie. Curgere pe care o susține și cel care nu este creștin, pentru că e un râu neoprit, el curge, doar debitul diferă din cauza condițiilor astrale și a ciclurilor de evoluție. Cel care sfințește locul, cel care se oferă rugăciunii și bunătății, construcției lumii după careul adevărului. Și care râu, se umflă cu fiecare respirație conștientă ce umple lumea cu iubire. Cu lumină. Cu vitalitatea unui gând bun sau cu o faptă creștină. Pentru că în spatele tainei, stă revelația, stă statornicia unui adevăr care nu mai poate fii mister.

http://www.turnbacktogod.com/wp-content/uploads/2010/03/Jesus-Resurrection-Pictures-07.jpg

E timpul deniilor, s-a strâns toată energia îngerească pe aripile acestei săptămâni și-au urs râuri de petale albe de flori, au trecut prin fața noastră miliarde de zâmbete de copil nevinovat, inocent, pur ca lumina învierii. În lumina pe crae o lumânare o pogoară asupra feței aplecate peste jocul – dansant al focului, se poate citi frumusețea și infinitul din clipa de acum. O energie și o liniște pe care, dacă le poți gusta acum, le poți duce cu tine oricând. Ia cu tine vocea sufletului tău, conștientizeză că se aude în off mereu, că produce butterfly effect supă butterfly effect, prin simpla lor prezență în câmpul vieții. Așa că poartă lumina acestor zile mai departe și oferă universului inima ta curată și suflul ce pornește din respirația serafimilor ce veghează deniile din flăcările ce se coboară din biserică. Coborârea lor în materie produce în jurul soarelui curcubee rotunde și nori geometrici și simțăminte profunde. Să fime mereu această clipă magică în inimile noastre de copii.

PAȘTE FERICIT!
Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Intelepciune si Lumina

*  O persoană foarte dragă mie a făcut gestul de a-mi pune în mână o carte pe care, răsfoind-o, am...

Închide