Misiunea sufletului și cele 7 raze ale Divinității

0

A înțelege misiunea sufletului este esențial pentru o viață fericită și împlinită. Se pare că toți avem o înclinație spre ceva anume, chiar dacă, uneori, sensul destinului este parțial suprimat, negat sau distorsionat. Căci până la urmă, scopul sau sensul cel care ne motivează să ne dăm jos din pat dimineața și să ne păstrăm încrederea chiar și în momentele dificile.

Misiunea sufletului, echilibrul vieții

Scopul sufletului este multi-dimensional. Chiar dacă există o mulțime de motive pentru care te-ai născut pe această planetă și în acest corp, există un singur scop care le cuprinde în viața ta, pe toate. Acest scop dă direcție sufletului tău și îți face inima să tresare și să fie în echilibru cu Universul. Găsindu-l, vei deveni aliatul de nădejde al celei mai mari puteri din Univers, și vei putea experimenta fiecare experiență pe care ți-o dorești cu toată ființa.

Cele 7 raze ale impulsului Divin

În căutarea scopului, este important să cunoaștem caracteristicile principale ale sufletului, cele care ne ghidează în viață și care ne readuc pacea interioară, mulțumirea, armonia, împlinirea și bucuria de a trăi. Aceste șapte caracteristici au fost enumerate de mai mulți ghizi spirituali și se întrunesc într-un mare scop al sufletului.

1. Impulsul de a crea. Este raza care ne provoacă să ieșim din zona de confort, să spargem tiparele, să fim diferiți și să creăm. Este, dacă vrei, raza care-i inspiră pe liderii motivaționali și care-i face să fie indivizi cu un puternic impact asupra celorlalți.
2. Impulsul iubirii necondiționate. Raza doi este cea care-I inspiră pe cei care își dăruiesc viața unor scopuri nobile, altruiste. Este raza care ne călăuzește viața înspre iubire față de semeni, față de cei aflați în necaz și suferință.
3. Impulsul realității. Raza trei se află sub patronatul realității, al celor care interpretează viața într-o formă clară și autentică. În acest sens, aici sunt cuprinși indivizii care văd lucrurile extrem de bine și care reușesc să le traducă și pentru alții.
4. Impulsul dreptății. Raza patru stă sub semnul dreptății, al armoniei și al siguranței. Este raza ce îmbină perfect pasiunea cu compasiunea, oferind discernământ în confruntarea situațiilor nedrepte.
5. Impulsul înțelepciunii abstracte. Este raza care ne permite să accedem la cunoașterea cea mai înaltă și să o filtrăm prin propria noastră ființă. Este forma de artă pe care mai degrabă o simțim, însă nu o percepem fizic. Este, totodată forma de cunoaștere profundă, necesară în evoluția noastră spirituală.
6. Impulsul exprimării de sine. Raza șase se focusează pe propriul scop, pe idealurile personale și pe descoperirea propriilor trăiri. Această rază generează implicare și devotament pentru propria cauză, sufletul nostru radiind în toate culorile. Ea ne oferă o nemărginită forță de a exprima calitățile noastre intrinseci, inspirându-i pe ceilalți să strălucească, la rândul lor.
7. Impulsul magiei. Raza șapte sugerează magia pură existentă în viața noastră. Este echilibrul dintre realitate și imaginație, un echilibru esențial pentru evoluția noastră ca specie.

Cum vei ști că ai descoperit misiunea sufletului tău?

E simplu. În momentul în care atitudinea ta față de existență și de lumea înconjurătoare va fi una luminoasă și deschisă atunci mintea și sufletul s-au unit și au creat drumul pe care tu să-l urmezi. Te vei simți de neoprit în tot ceea ce faci, iar creativitatea va fi arma secretă cu care îți vei construi lumea. Te vei trezi dimineața și cerul ți se va părea mai albastru, iarba mai verde, aerul mai proaspăt și inima pregătită să primească tot ce e mai bun și mai frumos din ”oferta” Divină. Odată descoperită această misiune, calea către un viitor luminos se va vedea automat, iar deciziile nu vor mai fii pietre de încercare în evoluția ta spirituală.

”Te consideri limitat, însă nu ești. Descoperă acest lucru. Ascultă și fii atent. Crede în acest lucru. Conștientizează puterea prezentului. Realitatea te va găsi”.

Alte resurse care te-ar putea interesa în același domeniu:

, Ramana Maharshi

Creative Commons License
Misiunea sufletului și cele 7 raze ale Divinității by Noul Pamant is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Lucruri esențiale despre mintea umană

Mintea umană este o capodoperă minunată ce are un potențial imens. Majoritatea potențialelor, totuși, rămân nefolosite la marea majoritate a...

Închide