Mesaje dintr-o viață anterioară sau una viitoare?

0

Cine am fost? În ce epocă am trăit? Pe ce tărâm? Oare printre cunoştinţele mele se află persoane cu care m-am întâlnit şi într-o altă viaţă? Există, poate, chiar printre membrii familiei mele actuale rude dintr-o altă existenţă?
Ce este cu toate aceste întrebări care ne dau târcoale? Sunt fireşti? Este bine, este util să ne cunoaşte vieţile anterioare sau este o preocupare nesănătoasă?

FIECARE LUCRU SE ÎNTÂMPLĂ LA MOMENTUL POTRIVIT

O călătorie, o teamă care ne răscoleşte fără motiv (aparent), sentimentul de déjà-vu pot fi un indiciu, un semn că suntem pregătiţi să primim un mesaj dintr-o viaţă anterioară. Un mesaj care, tocmai fiindcă a făcut o călătorie atât de lungă, este mai uşor de descifrat sau de integrat. Trebuie să considerăm fiecare cuvânt şi fiecare acţiune în sens global, ca fiind un element/un ansamblu ce face parte dintr-un mare întreg; vom dobândi, astfel, o viziune lărgită şi o capacitate aparte de a simţi şi primi ceea ce vine spre noi.

CALEA REGALĂ SPRE NOI ÎNŞINE

Uneori, tocmai senzaţia sau viziunea dintr-o viaţă anterioară este de ajuns pentru a întrevedea un mesaj: sensibilitatea se ascute, privirea devine mai ageră, perspectiva se lărgeşte, intuiţia se rafinează. Vălul uitării se ridică uşor şi ne încearcă senzaţii necunoscute: o vibraţie străbate prin mâini sau prin tot corpul, faţa ne furnică, o energie diferită curge prin noi… Toate aceste senzaţii inedite ne duc… spre noi înşine. Un drum cu sens unic, ce ne permite să ne conectăm cu diferitele ”părţi” din noi înşine. Putem descoperi, astfel, resursele care s-au dezvoltat în noi în cursul vieţilor anterioare: puterea de a vindeca, de a seduce, de a convinge, maleabilitatea, autoritatea, forţa, sensibilitatea…

O VIAŢĂ ANTERIOARĂ SAU UNA VIITOARE?

Portalul este deschis. În această stare de graţie, reuşim să descoperim mesajul unei alte vieţi, una anterioară sau una viitoare. Timpul nu există pe tărâmul sufletelor. Timpul, în sine, nu există. Există doar timpul prezent. Momentul prezent, în care citim aceste rânduri şi în care spiritul nostru încearcă să înţeleagă chiar acest dat: timpul prezent este singurul care există.

Toate resursele imaginabile sunt în noi: dragostea, preţuirea vieţii, responsabilitatea pentru propria bunăstare, prietenia, seninătatea, pacea, bucuria, echilibrul…
Singurul mod în care putem experimenta aceste stări constă în a le trăi, încă o dată şi încă o dată, în viaţa actuală, în acest moment prezent, unicul nouă dat.

CUM SĂ TRĂIM ÎN MOMENTUL PREZENT…

prezent-fericireCunoaşterea vieţilor anterioare ne poate îndepărta de viaţa prezentă sau, dimpotrivă, ne poate ajuta să ne întoarcem la esenţă – trăirea momentului prezent, conştientizarea fiecărei clipe, atât de magică, de minunată; să simţim cum viitorul creşte şi înfloreşte în noi. Suntem, pur şi simplu. Trăim, pur şi simplu. Respirăm, pur şi simplu.

…LUÂND PAUZELE NECESARE

În fiecare zi, trebuie să rupem tăcerea din noi, să ne întoarcem dinspre noi spre în afară. Să facem o plimbare în natură, să bem o cafea cu prietenii, să telefonăm unei fiinţe dragi.
Pauzele au, cumva paradoxal, rolul de a ne reapropia de noi înşine. De a ne ajuta să luăm distanţă de ceea ce trăim în ritmul rapid al vieţii, care ”sare” peste momentul prezent.

SĂ IUBIM VIAŢA PE CARE AM CREAT-O

Să iubim viaţa pe care o trăim astăzi şi să îi mulţumim. Iar dacă nu o iubim, măcar să-i mulţumim pentru tot ce soseşte, tot ce primim, tot ce vine spre noi. Chiar dacă uneori ne considerăm o victimă a ei, realitatea este că sunt co-autorii ei. Noi am contribuit la crearea fiecărui eveniment. Noi, adică sufletul nostru, împreună cu Universul. Doar aşa vom reuşi să înţelegem mesajul evoluţiei.
Să iubim viaţa pe care o trăim. Viaţa pe care am ales-o, la un anumit nivel. Să o iubim, mai întâi, pentru ca după aceea să putem schimba, dacă vom dori, anumite aspecte ale ei.
Să afirmăm răspicat ceea ce vrem să trăim. Ne ajută mantrele:
– Sunt iubire.
– Sunt un vindecător.
– Sunt lumină.
– Sunt seninătate.
– Sunt abundenţă…

Sursa:

Creative Commons License
Mesaje dintr-o viață anterioară sau una viitoare? by Noul Pamant is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Secrete simple pentru a trăi o sută de ani

Dacă un râs sănătos cu familia și prietenii, statul la soare și consumul de vin sunt ingredientele necesare pentru a...

Închide