Inelia Benz

1

în noianul de personalităţi care se ridică din necunoscut în lumina intenţională a Noului Pământ, am ales să atrag atenţia către o mică lumină pe care o găsesc atât puternică dar şi delicată în acelaşi timp. pe numele ei de botez Pilar Ahumada Avila, este exemplul perfect pentru ceea ce se întâmplă cu societatea de azi. figuri anonime, oameni extraordinari în fapt, dar pe care o societate bazată pe consum şi bani nu îi scotea la rampă, încep să apară la suprafată pentru că au ajuns în urma impulsurilor interioară să simtă nevoia meterializării lucrurilor care le dau acea imensă puetere interioară. pentru că îm fiecare din noi e latentă, latura infinitului, e nevoia de îndumnezeire, de înţelegere că totul e spiritualitate, e energie, e iubire

nu am să intru în povestea vieţii Ineliei pentru că puteţi găsi destule informaţii, interviuri sau puteţi găsi diverse informaţii chiar şi pe pagina de facebook. şi aici aş dori să fac încă o precizare în legătură cu mijloacele de informare. ceea ce vede cineva în facebook de exemplu este pentru persoane ca Inelia dacă vrei exact contrabalanţa de care unele cum e aceasta să îşi găsească adevărata menire. să poată să reflecte în fine acea parte a cantităţii de bine care porneşte reacţia fără de întoarcere a ascensiunii spiritului uman.

http://fc08.deviantart.net/fs27/f/2008/035/7/6/Ascension_of_the_spirit_by_raykins.png

ascensiune. toată lumea vorbeşte despre asta. trebuie să ating două aspecte ale acestui eveniment şi uneltele pe care Inelia le-a adus din alam-al-mithal sunt, cred, printre cele mai potrivite pentru cei aflaţi la începutul drumului dar şi pentru cei care au atins o aşa zisă limitare auto-impusă pe care nu reuşesc să o alchimizeze în energia inimii. pentru că ceea ce Inelia exprimă cu atâta naturaleţe ceea ce face şi unde îi e intenţia o poate promova ca exemplu, însă atenţie, nu ca idol. tot acest proces, care este la fel de natural schimbare blanei iarna la animale, va face ca noi să putem fi conştienţi întzr-o măsură mult mai mare, mai profundă, asupra elementeleor din corpurile noastre fizice pe care nu le-am adus în conştienţă încă. acest lucru este legat deopotrivă de eliberarea conştiinţei şi a căilor de comunicare prin care acesta curge în minte şi în manifestraea imediată, fizică, dar şi de diverse abilităţi pe care această cale de comunicare le aduce. simţuri care au fost îngheţate de mult pentru ca acum să se reactiveze, plexuri care şi-au ascuns manigfestările care înfloresc sub impulsul noilor energii. în acelaşi timp linie de destin universic dar şi intenţie localizată. cunoştinţe care acum sunt parcă letargice vor fi ordonatoare ale realităţii.

nu am să intru în detalii decât puţin pentru primele două exerciţii propuse pentru că sunt într-un fel similare coperţilor unei cărţi, vă puteţi aşeza apoi povestea personală acolo, fără frica de îndoi paginile sau de a strica minunatele poveşti pe care le punem acolo.

materialele sunt preluate de pe cel de-al doilea site al Ineliei

Exercitiu de procesare a fricii, de Inelia Benz pentru ascension101.com

Poti face acest exercitiu în orice moment, ori de câte ori simti sentimentul de frica.

Pentru cele mai bune rezultate, este bine sa faci exercitiul într-un spatiu linistit si personal si sa parcurgi o lista de frici pe care le-ai notat pe hârtie înainte de exercitiu.

Aseza-te sau întinde-te cu spatele drept si închide ochii.

Inspira profund si lent în abdomen, apoi expira cât poti de repede.
Repeta, inspira lent, apoi expira cât de repede poti.
Si înca o data, inspira lent, încet si expira repede
Acum, continua sa respiri în ritmul propriu.

Scaneaza-ti corpul fizic din crestet pana la vârful degetelor de la picioare pentru a gasi energia fricii.  

Cauta frica. Daca nu o poti gasi, citeste una dintre fricile notate pe hârtie si scaneaza-ti corpul din nou.

Odata ce ai gasit frica în corp, uita-te pur si simplu la ea.
Nu o analiza, doar uita-te la ea.
Permite-i sa fie acolo.
Permite-i sa existe.
Permite-i sa creasca si sa existe.

Ar putea sa apara ca un disconfort fizic, ca un nod, o durere, o localizare de energie, sau printr-un gând sau o amintire, sau ar putea sa fie doar emotia de frica.

Uita-te doar la ea.

Observ-o.

Simte-o.

Permite-i sa fie acolo.

Apoi spune „frica, esti binevenita aici.”

Bine ai venit aici.

Întâmpina frica si permite-i sa creasca.

Las-o sa devina din ce în ce mai mare.

Permite-i sa creasca si sa creasca … cât de mare poate.

Las-o sa fie cât de mare poate sa ajunga .

Permite-i sa se exprime fata de tine.

Dar nu analiza.

Permite pur si simplu orice ar veni.

Orice cuvinte,

gânduri,

amintiri,

Urmeaz-o daca se transforma în alta emotie,
sau daca îsi schimba locul din corp.

Orice ar face, întâmpina cu caldura noul mod de exprimare.  „esti binevenit aici, gândule…, esti binevenita aici emotie, sunteti binevenite aici cuvinte, amintiri, esti binevenita aici frica.”

Esti binevenita aici.

Priveste-o. Observ-o.

Acum, permite-ti sa te apropii si îmbratiseaza frica, oricare ar fi expresia prin care a ales sa se arate.

Ofera-i lumina si iubire si permite-i sa existe.

Multumeste-i pentru oricare ar fi fost treaba pe care a avut-o pentru tine, pentru ca a stat cu tine atâta timp.

Acum, elibereaz-o în Unitate.  Permite-i sa mearga libera înapoi la Sursa.

Inspira profund acum.
Când inspiri, inspira lumina si iubire.  Când expiri, permite luminii si iubirii sa mearga si sa umple spatiul în care s-a aflat frica.  

Acum, doar respira profund si lent.
Inspira lumina si iubire si pe masura ce expiri, permite luminii si iubirii sa de extinda în întreg corpul si în spatiul care te înconjoara.

Acum, scaneaza corpul de la vârful degetelor de la picioare spre cap si vezi daca a mai ramas vreo frica. Daca da, repeta exercitiul imediat. Daca nu, poti folosi lista pentru a repeta exercitiul sau poti încheia exercitiul deschizând ochii si întinzându-te bine

Repeta exercitiul pâna când nu mai ramâne nicio frica în viata ta

dacă primul exerciţiu e legat cumva de lipsa iubirii manifestate în oricare din aspectele vieţii noastre şi are ca efect imediat ridicarea vibraţiei, cel de-al doilea exerciţiu e cumva legat de acele exprimări legate de structurile superioare, despre care omul de azi trebuie să ştie, trebuie să le conştientizeze, să le înţeleagă rostul şi să le simtă prezenţa în viaţa de zi cu zi, acest complex de stări şi radiaţii de lumină modelând conştiinţă către ceea ce înseamnă cu adevărat Noul Pământ: CONŞTIINŢA CHRISTICĂ.

 

Protecţie împotriva ascensiunii – programul pe care ei nu vor să-l găsiţi

Cei mai mulţi dintre indivizii în formă umană au un program inserat în câmpul fiecăruia care îi împiedică să lucreze la dezvoltarea personală, ascensiune sau să facă orice alte exerciţii care i-ar ajuta să-şi atingă nivelul evolutiv final.

Acest program de protecţie este o alcătuire energetică ce „se simte” ca un implant metalic undeva în corp.  Poate fi activat şi se activează de fiecare dată când încercăm să medităm, să învăţăm experienţe de decorporalizare, vis lucid, dezvoltare spirituală sau extrasenzorială, sau orice alt mod de comunicare cu sinele nostru superior, cu ghizii, divinul, îngerii sau oricum dorim să-i numim pe cei din anturajul nostru de entităţi care ne ajută şi ne sprijină. Se pare că vibraţia foarte specifică a acestui program de protecţie poate fi declanşată şi de forţe externe.

Un mod de a afla dacă ai unul dintre aceste programe de protecţie este să completezi propoziţia următoare: „Nu meditez / procesez pentru că________.”

Acum, priveşte răspunsul şi găseşte semnătura energetică din răspuns. Scanează corpul şi găseşte-o. Acum întreabă-te:

„Eu am pus acest program de protecţie în corpul meu?”  Dacă da, atunci de ce? A fost o alegere voluntară sau constrânsă? Dacă nu, atunci cine l-a pus?

Este posibil să primiţi răspunsuri la aceste întrebări sau nu. Totuşi, ceea ce este mai important e că ai găsit programul de protecţie. Acum, fie îl elimini singur, fie îl trimiţi înapoi la Sursă, sau roagă pe unul dintre ghizii sau îngerii tăi să-l elimine pentru tine. Apoi, umple spaţiul rămas în urma programului cu lumină şi iubire.

Dacă întâlneşti rezistenţă la îndepărtarea programului de protecţie, concentrează-ţi atenţia pe rezistenţă; este posibil să fie vorba de un program de rezervă care se asigură că nu elimini programul de protecţie. De exemplu: „Am nevoie de mai mult decât de exerciţiul acesta pentru a mă ajuta / de a-i ajuta pe cei dragi” sau „Nu pot să-l găsesc.” Dacă găseşti unul, procedează ca mai sus, apoi revino la programul de protecţie. Reţine: fără analize, fără judecată.

După ce ai terminat, continuă să meditezi sau să procesezi. Dacă apare aceeaşi rezistenţă, fă exerciţiul din nou. E posibil să fie necesare mai multe procesări, dar în cele din urmă vor fi eliminate complet şi vei fi liber să faci exerciţiile necesare pentru a-ţi atinge potenţialul maxim în această viaţă.

Spor la vânătoare :D

şi în final, pentru că e foarte important şi contactul, chiar şi aşa tehnicizat şi distant, pe care tehnologia ni-l oferă (ca surogat pentru adevăratele căi de comunicare ce se deschid pe măsură ce ne apropiem de perdeua translucidă a deschiderilor ce vor începe anul acesta cu adevărat în manifestare directă) vă ofer ultima ei apariţie publică, în care vă puteţi sincroniza cu bătăile inimii unui suflet mare, un ajutător.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Un comentariu

  1. „Mica luminita” cum o numesti pe Inelia are un suflet senzational de inalt de vibratie 8.1 (pe scala cu 12 chakre/dimensiuni din care 7 pe corp, unde Christos are suflet de vibratie 7.0). Pentru comparatie, toti indienii pe care i-ai bagat in galerie, mai putin Yogananda care-i un 7.0 si Krishnamurti care este un 9.0 (!), abia daca au suflete de vibratie 4.2-5.1 marea majoritate. Dintre maestrii in viata doar Drunvalo Melchizedek o depaseste fiind un suflet de vibratie 9.1 … Conteaza atat sa ai suflet de vibratie (constienta) inalta cat si sa fie exersata legatura minte-suflet in mod corect, altfel este mai bun un suflet de vibratie 4.5 cu o conexiune 70% cu mintea, decat un suflet de 6 cu o conexiune de 15% cu propria minte, sunt destui din acestia ….

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Ay-oh-lee-ya

Aeoliah, nume dezvăluit fonetic în titlu, e un artist al cărui contribuţii în lumea vindecătorilor sunt deja istorie. ceea ce...

Închide