Copiii indigo

1

Înzestrați cu o inteligență superioară și abilități ieșite din comun, copiii indigo au o misiune specială pe Pământ şi anume aceea de a ne readuce mai aproape de vechile legi ale spiritualităţii. Au de o gândire fascinantă şi sunt capabili, de mici, să ne transmită informații la care noi nu avem acces nici când suntem adulți.

În ultimii ani, se nasc tot mai mulţi copii geniali, pasionați de știință și, deopotrivă, de cunoașterea ezoterică, înzestrați cu o sensibilitate excepțională. Aceştia reuşesc să-şi surprindă părinții nu doar prin inteligența lor superioară, ci şi prin capacitățile extrasenzoriale pe care le posedă. Unii pot vindeca boli grave, alții pot citi gândurile unei persoane fără să o cunoască, alții pot vedea în viitor evenimentele care vor afecta viața celor din jur. Şi chiar dacă unii dintre ei nu au reuşit să treacă de scepticismul cu care îi tratează oamenii de ştiinţă, există deja savanți care colaborează cu ei și care cred că aşa numiţii copii indigo pot da naştere unei noi rase umane, mai înzestrată și mai bogată din punct de vedere spiritual. Denumirea de ”copii indigo” a fost pentru prima dată folosită, în secolul trecut, de parapsihologul american Nancy Ann Tappe care credea că acești copii se disting prin aura lor violetă. După cum se ştie, culoarea indigo corespunde celei de a treia chakre, asociată cu intuiția și abilitățile paranormale. Fenomenul a fost popularizat la începutul anilor 1990 datorită cărții ”Copiii indigo – copiii cei noi au sosit” scrisă de Lee Carroll și Jan Tober. Cei doi autori prezintă cazuri excepționale de copii cu o inteligență genială și capacități ieșite din comun. Aceștia mai sunt numiți ”copii stelari”, ”copii de cristal” sau ”copiii noului mileniu”.

Cazuri reale şi uimitoare cu copiii noului mileniu

Povestea lor a început însă, undeva prin anii 1970, când specialiştii au observat o creştere spectaculoasă a numărului copiilor indigo. Coreanul Kim Ung Yong a fost declarat cel mai inteligent om din lume. La vârsta de 4 ani, micuţul a fost admis la facultate, coeficientul său de inteligență fiind 210. La 5 ani, vorbea fluent șase limbi, iar la 6 ani lucra la NASA. Un alt exemplu ce pare ireal este cel al americanului Gregory Smith. Acesta a învățat să citească de la 2 ani, iar la 10 ani era deja student. Akrit Jaswal, cu un IQ de 146, a reușit, la numai 7 ani, să facă prima sa operație chirurgicală, în prezent fiind un cercetător strălucit. Mai mult, anul acesta, o fetiță de 3 ani din Arizona, Alexis, a fost acceptată în Mensa, o organizație mondială în care sunt invitate doar persoanele cu un nivel superior de inteligență. Pe când avea doar un an, copila reuşea să spună toate poveștile pe care i le citeau părinții ei, iar la 2 ani deja scria, citea și învăța singură o limbă străină. Tânărul rus Igor Ionin a devenit cunoscut în toată lumea drept ”copilul care vorbește cu îngerii”. Băiatul susține că făpturi coborâte din Rai i-ar fi dezvăluit taina vindecării și, astfel, a reușit să își salveze tatăl de o boală fatală. De atunci, oamenii vin în pelerinaj la locuința lui din Moscova și Igor pare să îi vindece cu energia lui tămăduitoare. La fel de celebru a ajuns și Boris Kiprianovici, care, la numai 3 ani, dovedea cunoștințe atât de vaste despre univers și planetele vecine Pământului, care au reuşit să-i uimească cu adevărat pe unii cercetători de la diferite univestităţi prestigioase din lume. Mama lui povestea în presa rusă că băiatul cădea uneori în transe adânci, iar, când se trezea, începea să povestească despre lumea pierdută de pe planeta Marte unde ar fi trăit și el, cu mii de ani în urmă. Uimiţi de termenii științifici pe care îi folosea la vârsta lui, dar şi de detaliile tehnice pe care le dădea, specialiştii l-au „suspectat” fie că ar avea o inteligenţă superioară însoţită de o imaginaţie extrem de bogată, fie de faptul că este un călător prin univers, care ar fi putut străbate mii de ani lumină. Şi exemplele nu se opresc aici. În lume sunt mult mai mulţi copii înzestraţi cu puteri şi abilităţi, ce pentru oamenii de rând par adevăraţi magicieni.

Trăsăturile copiilor indigo

Psihologul Galina Baghirova, unul din specialiştii care analizează acest fenomen a formulat o listă cu trăsăturile pe care le deţin micuţii „stelari”:

  1. Copilul are o sensibilitate excepţională şi deţine abilitatea de anticipare a evenimentelor.
  2. Se simte mai bine când este singur, în natură sau în preajma animalelor
  3. Deţine capacitatea uluitoare de a detecta, cu exac­titate, o minciună
  4. Are sau a avut tulburări de concentrare şi atenţie
  5. Şi-a exprimat ideea potrivit căreia s-a născut pe Pământ cu o misiune extrem de impor­tantă
  6. Vorbeşte despre culorile şi despre lu­minile care îi în­conjoară pe oameni
  7. Ştie exact ce trebuie să facă atunci când vine vorba despre ac­tivităţi ce se des­făşoară acasă sau la şcoală
  8. Are dificultăţi de acceptare a ideii de autoritate absolută
  9. Se diferenţiază de ceilalţi copii printr-un puternic sentiment al importanţei sale
  10. A menţionat măcar în treacăt, despre un eveniment care nu se petrecuse, că urmează să se întâmple

Fără a avea pretenţia de a fi perfecţi, copiii indigo vin să ne deschidă ochii şi mintea spre noi orizonturi, mai bune, mai pline de energie şi mai spirituale. Învăţând ceea ce ei ne oferă şi ne pun la dispoziţie, avem şi noi şansa de a face parte din “următoarea generaţie”, o generaţie a spiritualităţii autentice, a învăţării, a descoperirii. Aşadar, viitorul, după cum susţin din ce în ce mai mulţi cercetători, este al copiilor indigo, precum şi a celor care se pot şi vor să se plieze pe informaţiile dăruite de ei, pe un alt stil de viaţă, mai bun, mai credincios şi mai optimist.

Surse:

http://en.wikipedia.org/wiki/Indigo_children

 

 

Licenţa Creative Commons
„Copiii indigo” de noulpamant.ro este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional .

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Un comentariu

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Cum poate atingerea sa declanseze emotii

In timp ce atingerea implica intotdeauna constientizarea, de asemenea ea implica emotia. Acum, cerectatorii descrie un sistem de nervi de transfer...

Închide