Cinci moduri de a-ti mari gradul de constienta

0

Multi dintre noi cred ca a fi spiritual inseamna sa fii religios. Doar pentru ca nu sunteti direct afiliati unei religii anume nu inseamna ca nu ar trebui sa va doriti sa fiti mai spirituali. Intregul concept de constienta spirituala nu inseamna doar sa te conectezi cu o putere divina superioara, ci si sa te conectezi cu natura si cu tine insuti. Odata ce ai facut aceasta conexiune, vei vedea viata din cu totul alta perspectiva. Oamenii cu un simt puternic al constientei spirituale sunt mult mai putin inclinati catre depresie, dependente, manipulare si control. In plus, ei inteleg in general ce inseamna sa fii cu adevarat fericit.

5-wayysss

Iata mai jos cinci tehnici prin care puteti sa va mariti gradul de constienta spirituala (nota: as adauga ca in general si in particular constienta este de un singur fel, iar adaugarea temenului spirituala conduce la o oarecare confuzie, care este bine de inteles; constienta te face sa pari in ochii celorlalti ca fiind spiritual, insa tot ceea ce inseamna maifestare este spiritualitate, nimic nu iese in afara acestui cadru, pentruca el nu are limite, este infint si contine tot; orice se dezvaluie in constienta proprie este spiritualitate pentru ca este manifestarea SPIRITULUI CREATOR care naste experienta, oricare ar fi aceasta):

TECHNica #1: invatati sa comunicati cu propriul suflet

Sufletul vostru este o entitate energetica ce va mentine constienta si amintirile. Energia sa este cea care va anima corpul. Cu alte cuvinte, corpul vostru fizic functioneaza ca un vehicol pentru suflet, in asa fel incat acesta poate experimenta ceea ce inseamna sa traiesti in plan fizic. Din aceste motive, sufletul tau este propria ta identitate. Coprul tau nu este adevarata ta identitate, pentru ca este facut din materie, care la randul ei este facuta din atomi, care in mare parte sunt doar spatiu gol. Acel spatiu care nu este gol in atomi nu este solid ci este facut din energie. Ce inseamna asta? Inseamna ca materia si corpul tau sunt mai mult niste iluzii sau proiectii. Singurul lucru care este real este energia care de fapt este lucrul din care este facut sufletul tau.

Pentru a comunica cu sufletul tau, trebuie mai intai sa crezi ca ai unul. Apoi, invata sa iti linistesti mintea ca sa poti auzi vocea subtila si senzatiile din interiorul tau. Un mod extraordinar de a-ti calma mintea sunt exercitiile de respiratie. Meditatia este o alta tehnica extrem de buna pentru a-ti intari abilitatea de a comunica cu sufletul tau.

TECHNIca #2: dormiti mult

Creati-va un program care sa va permita de la 6 pana la 8 ore de somn in fiecare noapte. Odata ce v-ati creat acest obicei, incercati sa va tineti de el. Nu numai ca veti descoperi ca somnul suficient in fiecare noapte va va reface resursele de energie ale corpului, insa va va fi si mai usor sa va concentrati gandurile. Avand control asupra gandurilor voastre este un lucru foarte important pentru marirea gradului de constienta spirituala, pentru ca gandul este entitatea energetica ce construieste realitatea voastra.

TECHNIca #3: petreceti timp in natura

Secretele vietii sunt imprimate in natura. Daca vreti sa va aprofundati constienta spirituala in asa fel incat sa intelegeti ce este viata, va trebui sa studiati natura mai in profunzime si sa invatati sa traiti in armonie cu ea. Pe masura ce conexiunea voastra cu natura se aprofundeaza, va creste si constienta. Motivul pentru acest fenomen se regaseste in faptul ca atunci cand deveniti mai constienti de mediul natural, incepeti sa vedeti de se intampla lucurile in modul in care se intampla. Constientizarea acestui fapt va poate conduce la intelegerea a cine sunteti cu adevarat si de ce sunteti aici.

TECHNIca #4: fiti pozitivi si radeti mult

Rasul este o parte importanta a sanatatii mintii si a corpului. Atunci cand radeti, corpul vostru secreta substante care in mod automat imbunatatesc sanatatea fizica. Dupa un ras bun, veti descoperi ca prolemele voastre nu mai par uriase, conducandu-va in mod natural catre o atitudine pozitiva. Lucrul cel mai minunat la persoanele care rad mult este ca rasul este contagios. Atunci cand radeti, oamenii din jur se vor simti de obicei mai bine si mai bine conectati spiritual.

TECHNIca #5: ACTIVATi-va glanda pineala

Glanda pineala este o glanda mica, puternica si misterioasa localizata in centrul creierului vostru. Aceastei mici glande i se mai spune si cel de-al treilea ochi sau ochiul interior, al mintii. Se crede ca glanda pineala are proprietati mistice. Multi invatatori spirituali cred ca are abilitatea de vedea taramul spiritual si ca este „sediul sufletului”. Glanda pineala este sectiunea din creier care conecteaza sufletul la restul corpului.

Atunci cand aceasta glanda functioneaza normal, este mai usor sa comunicati cu sufletul propriu si cu dimensiunile spirituale. Ati avut vreodata o experienta in care, in procesu trezirii, ati vazut camera intr-o perspectiva de 360 grade, chiar si cu ochii putin deschisi? Aceasta perspectiva de 360 de grade este rezultatul activarii glandei pineale.

Glanda pineala a multor adulti este inactiva datorita faptului ca nu a fost folosita si datorita ingerarii unor chimicale care o pot calcifia. Una dintre substantele cele mai daunatoare pentru glanda pineala este florura de sodiu. Aceasta forma de florura este un produs folosit pe scara larga in industria de fertilizanti. Versiunea naturala a acestei floruri este cunoscuta sub numele de florura de calciu, care se gaseste de obicei  in apa subterana si in sol, in cantitati mici.

Florura de sodiu este des intalnita in pasta de dinti clasica. Ea este nesanatoasa pentru glanda pineala pentru ca atunci cand glanda pineala este expusa pentru perioade indelungata la aceasta substanta, se poate calcifia. Pentru mai multe detalii in legatura cu modul in care se poate activa glanda pineala cititi acest articol sau puteti citi recomandarile din acest (nota: in limba engleza).

sursa:

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Sapte motive pentru care pepenele va va schimba inima, ochii, pulsul si multe altele

Cand vine vara oamenii de peste tot consuma pepene verde (serios, cine nu iubeste pepenele verde?) si bine fac. Acest...

Închide