Calea păsării: cel mai eficient drum către trezirea spirituală

0

Atingerea stării de perfecțiune atemporală este scopul oricărei căutări spirituale. Starea poate fi descrisă ca lipsa totală a grijilor, o ușurătate maximă sau o senzație de fericire, pace interioară prifundă și o abundență de energie. Nimic nu poate fi adăugat sau scos din această stare, aceasta este starea ta originară.

În timpul căutării spirituale, tot ceea ce descoperi este ceea ce ești deja, nu ceea ce ai fost sau vei fi. Ai uitat această cunoaștere, pentru că te-ai identificat pe tine însuți cu lumea exterioară a lucrurilor perceute și lumea interioară a lucrurilor pe care le gândești. Identitatea ta este în aceste lucruri acum. Iluzia te face să uiți bogăția nemăsurată a ființei tale originare.

O iluzie se dizolvă după ce este înțeleasă, fiind natura ei. Cel mai scurt și mai ușor drum pentru a-ți aminti de sinele tău real este trezirea spirituală prin înțelegere.  Sri Ranjit Maharaj numește acest lucru Calea Păsării. În timpul trezirii tale spirituale te trezești într-o nouă dimensiune, în care vezi cu claritate că sinele tău real este deja în starea de perfecțiune atemporală.

Acest lucru înseamnă că nu trebuie să faci niciun pas ca să îți descoperi sinele real. Înțelegerea și momentele de realizare profundă deschid noi profunzimi tăcute din ființa ta. Calea corectă de a înțelege este cea mai bună pastilă pentru uitare. Niciun alt efort nu te poate conduce să îți descoperi adevăratul sine, doar claritatea înțelegerii.

Fragment din cartea lui Frank M. Wanderer Ph.D. 270 ”Powerful Keys to Spiritual Awakening” (Chei puternice pentru trezirea spirituală)

sursa: http://themindunleashed.com/2017/04/path-bird-effective-way-spiritual-awakening.htmlAflă cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Povestea lui Dumnezeu

Pentru că tocmai am sărbătorit Paștele, am simțit din nou, măcar temporar, ce înseamnă să fim conectați, să avem un...

Închide