Arta dorințelor pozitive

0

Respiră.

Inspiră adânc.

Expiră lent. Relaxează-ți mintea. Viața este frumoasă.

În “Think and Grow Rich” (”Gândește și îmbogățește-te”) Napoleon Hill spune că primul pas în manifestarea oricărei creții anume este să creezi în tine o ”dorință pozitivă”. O dorință care nu mai arde, ci excită.

Este corect să vrei bani? Este corect să vrei sex? Este corect să îți dorești o viață confortabilă și luxoasă? Este corect să vrei să trăiești mai bine decât toți ceilalți?

Răspunsul scurt este… absolut. În cazul majorității lucrurilor pe care credem că le vrem, oricum nu ne permitem nouă înșine decât să le visăm. Mulți nu se lasă nici măcar să dorească lucrurile pe care nu și le permit, ceea ce iese din liga lor sau sunt dincolo de mijloacele lor imediate. Avem nevoie să ne lăsăm să ne dorim adevăratele țeluri în mintea noastră, în corp și în suflet.

Este la fel ca în cazul super-eroilor care fac o minune și refuză orice recompensă în schimb. Poate că societatea ne-a inocluat ideea că este mai nobil să îți dorești doar lucrurile mici. Adevărul este că e natural să vrei. Acele dorințe care s-au tot răsucit în mintea ta de ani de zile și încă nu s-au materializat, sunt acolo încă, pentru că sunt ca o promisiune pe care nu te-ai lăsat să o dorești cu adevărat cu toată energia ta și într-un mod pozitiv. Cu toții ne dorim anumite lucruri specifice în viața noastră și tot ceea ce mai trebuie să facem este să îmbrățișăm aceste dorințe la fel cum ar face-o un copil! Este normal să îți lași sufletul să își dorească acea persoană fantastică ce are toate atributele pentru a fi o potrivire perfectă. Este normal să îți lași corpul să își dorească acea experiență sexuală care să te satisfacă complet. Este normal să îți lași inima să își dorească abundența care îți va aduce cele mai mărețe experiențe. Devino pasionat în mod pozitiv. Meriți toate aceste lcururi!

Cheia este să îți permiți ție însuți să dorești într-un mod pozitiv și învigorant. Dorința extremă sau emoția disperată este opusul a ceea ce îți dorești. Este bine să îi aprobi pe cei care deja au acest fel de dorințe! Ca să știi când este cazul să îți dorești ceva în mod pozitiv stă în acel ”Da!” interior, care este sau nu prezent! Chestia asta este extrardinară! Vreau asta! Această atitudine îți așează dorința în pshic sub forma unei plăceri către care să te îndrepți. Acea emoție îți va atrage creierul către a găsi o cale către realizarea ei. Găsește bucuria de a-ți dori acel lucru! Gândește-te la el doar când ai aceste emoții puternice de bine! Dacă, î orice moment, emoțiile devin mai slabe sau mai puțin pozitive față de acel flux puternic, atunci uită de subiect pentru o vreme! Adu-ți aminte căemoția este prioritară.

Încearcă să acționezi astfel:

Descoperă acel loc pozitiv. Apoi permite-ți, folosind această energie pozitivă și flux interior, să te gândești la sau să simți ceva legat de lucrul pe care ți-l dorești. Simte acea stare de dorință pozitivă cum se apropie de tine. Ea te face să te simți viu și incitat, atunci când procedezi corect. Apoi elibereaz-o și gândește-te la cu totul și totul alte lucruri care te fac la fel de fericit. Aceasta este cea mai potrivită combinație.

Cum este să simți această dorință? Notează-ți undeva! Fă o schemă. Petrece-ți întreaga zi în extazul acesteia! Așteaptă-te ca lucrurile să se miște în favoarea ta! Fii destinul măreț pentru care ai fost hărăzit! Simte bucuria de a avea această dorință și vei găsi acele lucruri pe care de fapt ți le-ai dorit cu adevărat încă de la început!

sursa: http://myempoweredworld.com/manifest/allow-your-desire-the-art-of-positive-wanting/Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Puterea călătoriei interioare

Dacă știi că lucrurile se întâmplă cu un motiv. Dacă știi că magia este la îndemâna ta atunci când te...

Închide