Șoapta

0

La început a fost șoapta. Nu era nevoie de ton. Nu exista nicio bază, doar curegerea invizibilă a anti-materiei. Sau mai bine zis, nu a existat niciun început, decât șoaptele liniștii.

Astăzi, când se pare că anul începe să își lepede cele 365 de cicluri repetate în infinit – cel puțin asta este perspectiva lumii, socială, prin care privim timpul și nu lentila obiectiva a prezentului continuu, fără curgere temporală – liniștea șoptește. Pentru că sfârșitul nu este decât un alt început.

Fiecare respirație – inspirație și expirație – nu sunt decât o imitație a ceea face întregul Univers: nimic – tot – nimic, în eternitate. Urmărește cum întreaga Creație intră în sufletul (Suflul) tău și cum apoi de acolo, de niciunde, din locul cel mai necunoscut și misterios din întregul Univers… totul ia naștere.

Privește cum, dimineața, când deschizi ochii, lent și repiri, lumea te invadează instantaneu, ca o ploaie perdea de lumină și senzații. Nimic nu există și totuși totul este. Experiența este. Tu ești. Cine este cel care observă?

Șoptește întregul Univers, acum la fine de an, la fine de ciclu lunar, despre direcția șoaptei pe care Liniștea o naște. În liniște șoapta nu există, dar șoapte, în același timp este ecoul liniștii. Un koan pentru mintea ce tânjește după liniștea începutului sfârșitului de an.

Whispering Iceland | 4K from Nick Kontostavlakis on Vimeo.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Studiile arată că ciupercile magice ajută pacienții cu cancer

Oamenii de știință au demonstrat deja că un ”trip” (călătorie) care provine din compusul activ din ciupercile magice, numit psilocibin,...

Închide