Serile Noului Pamant – 07.08.2013 – Cine sunt eu? – o intrebare care te deschide catre cautarea Adevarului Interior

0

Cautarea. Observatia. VIATA. Toate elementele care ne compun experienta sunt simboluri si parte din raspunsul la aceasta intrebare. Pentru ca am pasit cu pasi siguri in lumea Creativitatii data trecuta si am intrat pe frecventa benefica a acesteia, haideti sa ne construim impreuna un raspuns la aceasta intrebare. Daca nu ti-ai adresat-o inca – si aici vreau sa imi raspunzi cui adresezi aceasta intrebare – te astept sa ne intrebam impreuna si sa ne raspunda sufletul. Daca ti-ai pus-o atunci adu cu tine prea-plinul unei parti din raspunsul la aceasta intrebare.

Marii maestrii ai Estului au adresat-o mereu, au lansat-o ca pe o punte de lumina intre lumea in care credem ca traim si realitatea ultima in care rezida sufletul, astfel batatorind aceasta cale, luminand-o, aducand-o in constienta, pentru ca ea exista si este calea pe care coboara spiritul in materie si insufleteste materia. Aceasta este calea cea mai directa spre ADEVARUL INTERIOR. Catre valurile constiintei ce freamata undeva printre ceea ce tu crezi ca esti.

Haideti sa demontam realitatea si sa vedem tesatura din spatele a ceea ce numim noi realitate si sa ne ajustam punctul de vedere si perspectiva in asa fel incat sa ne putem privi. Undeva printre aceste adevaruri sta calea catre TINE insuti. Asadar te asteptam la Omra, de la ora 19:00, in data de 07.08.2013, normal, intr-o miercuri, in mansarda bine cunoscuta, cu inima deschisa ca sa o lasi sa vorbeasca prin tine. Si daca te hotarasti sa ne insotesti in aceasta calatorie in care nu ne miscam nici macar in imaginatie, atunci intreaba-te cine a luat decizia de a veni? Si daca simti ca nu e locul tau sa participi la aceasta experienta intreaba-te cine a hotarat asta? Orice ai decide, incearca sa crezi ca totul este bine, pentru ca asa si este! Si daca vrei sa ajungi inscrie-te la adresa de email binecunoscuta: contact@noulpamant.ro. Intalnirea este patronata de energia sufletului nostru pe care va lasam sa o cantariti dupa energia si bunastarea pe care v-o putem transmite si pe care o creem cu totii acolo, in momentul in care suntem cu adevarat prezenti. In consecinta donatiile sunt la liber si cei care nu isi permit – financiar – ii rugam sa faca, in ideea filmului Pay it forward, trei fapte bune – in orice directie, si care nu trebuie neaparat sa implice ceva material, chiar si un zambet si o imbratisare poate ajuta pe cineva sa calce intr-un alt registru al vietii lui – si apoi sa ne dea si noua de stire ce s-a ales de ele, sa le dam oamenilor mai departe, in aceiasi idee, energia benefica a acestor miscari. Va asteptam cu drag si cu intrebarile ascutite, gata de tir!

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Viata creatoare de viata

Ai privit vreodata lumea prin ochi de copil? Dar prin ochi de zmeu, de dragon, de satir? Prin ochii unui...

Închide