Studiile arată că ciupercile magice ajută pacienții cu cancer

0

Oamenii de știință au demonstrat deja că un ”trip” (călătorie) care provine din compusul activ din ciupercile magice, numit psilocibin, este responsabil pentru crearea unui creier hiperconectat, iar două studii clinice au demonstrat că există vești bune și pentru pacienții cu cancer. Se pare că micuța ciupercă cu psilocibin poate descrește major anxietatea și depresia celor care se confruntă cu această boală grea.

Ciupercile magice au fost atât de eficiente după un singur ”trip” mai bine de 80% dintre pacienți au prezentat reduceri imediate ale simptomelor de anxietate și depresie. Ceea ce este și mai uimitor este faptul că reducerea simptomelor a fost activă și după șase luni de la studiul efectuat.

Acest studiu nu numai că pune sub îndoială medicamentele ce cauzează efecte secundare care sunt prescrise de obicei în cazul anxietății și al depresiei astăzi, însă validează și studiile anterioare ce sugerează că substanțele halucinogene precum psilocibina, mescalina, DMT-ul și altele, cauzează schimări transcendentale, cu toate că uneori doar temporare, ale stării individuale.

În mod interesant, participanții la studiu, care a avut loc la Universitatea New York și John Hopkins, au descopeit că pentru o experiență care să îți schimbe viața au nevoie să meargă într-un alt loc și să ia o doză mai mare.

Octavian Mihai a vorbit despre experiența lui în New York Times:

“De ce vă este frică de faptul că se va întoarce cancerul? Este o prostie. Stă în puterea ta să scapi de frică” le-a spus acesta. ”Asta s-a întâmplat atunci când am văzut un fum negru ieșind din corpul meu. Și m-am simțit minunat”. ”Nu mai sunt anxios în legătură cu cancerul. Nu mai sunt anxios în legătură cu moartea”. Experiența, spune el ”mi-a făcut viața mai bogată”.
Doctorii i-au rugat pe participanți să își scrie experiențele și viziunile într-un carnet în timpul ”trip”-ului. Particpianții au fost rugați și să reflecteze asupra experiențelor pe care le-au avut după ce a trecut efectul ciupercilor magice și în același timp să își noteze emoțiile și gândurile. Pentru majoritatea participanților, experiența a fost extrem de plăcută.

Cercetările științifice vin într-un moment când psihedelicele încep să fie acceptate de către psihologi, neuro-farmacologi și doctori practicanți.

Odată cu aprobarea substanțelor MDMA pentru ultimele studii clinice și alte probe de laborator cu psilocibina pentru tratamentul dependențelor și a depresiei, substanțele psihedelice își fac apariția pe piața legală.

sursa: http://themindunleashed.com/2016/12/2-new-studies-prove-magic-mushrooms-can-help-cancer-patients.htmlAflă cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Mai presus de mine

Pentru că este sărbătoare și timpul ni-l umplem altfel, vă propun o călătorie fascinantă în lumea Conștiinței, acolo unde esți...

Închide