des-CARCAREA

0

Pentru că într-un fel sau altul orice pe lumea asta are un sens şi un sens ascuns care leagă la nivel simbol toate lucrurile, azi vom naviga într-o parte a comportamentului uman pe care societatea de azi le vede ca triviale, copilăreşti, dar prin care ne putem descărca extraordinar de tensiuni şi stări negative, să ne relaxăm şi să ne găsim pulsul interior caracteristic fiecăruia. Cu toţii avem stări mai bune şi mai puţin bune, acestea fiind infleunţate de mulţi factori. Cu cât avem o stare interioară mai bună la nivelul tuturor structurilor noastre (fizic, mental, sufletesc, spiritual) cu atât putem transmuta mai uşor aceste energii care ne „leagă”. Aşa că azi vă propun să faceţi ceva ce copiii fac natural pentru a se descărca. Oricum e interesant să vă observaţi copii, postura lor, modul cum respiră, poziţiile în care dorm şi dacă aveţi puţine cunoştinţe de medicină holistică o să găsiţi multe elemente comune între comportamentele naturale ale copiilor şi principiile medicinii holistice.

Primul exerciţiu, pe care e de preferat să îl faceţi undeva retras este ţipatul. Cât mai puternic, cât mai melodios vă vine. 5 minute de ţipat, de extras negativitate din tine. E perfect de făcut într-o pădure, retras, să laşi să iasă tot până simţi că e linişte în interior. Sentimentul este extraordianr mai ales dacă trăieşti şi lucrezi în nişte medii cu restriscţii sau cu anume cod comportamental obligatoriu.

Cel de-al doilea este să te rostogoleşti (de preferat în iarbă) fără să încerci să controlezi prea mult fenomenul. La dreapta şi la stângă, după cum îţi vine. În acest mod „speli” cel mai eficient toate câmpurile tale, pentru că le suprapui peste cele ale pământului, cu care nu eşti în contact direct în mod normal. Aici este şi explicaţia înălţimii foarte mici a paturilor în tradiţia orientală dar şi dovada imediată a influenţei foarte puternice a câmpurilor pământului ce îţi aduc energie vitală şi puritate.

Două jocuri care eliberează pentru că sunt pline de energia copilăriei şi de prospeţimea şi inocenţa acestora. Există şi alte beneficii ale acestor „jocuri” dar vă las să le descoperiţi şi singuri! Succes!

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
PRIN VIZORUL SUFLETULUI – Adevarul din sine

Săptămâna această păşim iar într-un cadran cunoscut: reperele vieţii, misiunea personală, tendinţa de a ne deschide sub influenţa mediului energetic...

Închide