Cinci moduri de a-ți ridica vibrația instantaneu

0

Cu toți trăim vieți haotice și nu suntem împământați deloc. Însă, există câteva activtăți ușoare pe care le puteți face zilnicpentru a vă ridica vibrația instantaneu. Ridicarea vibrației te ajută să fii mai echilibrat, împământat și centrat. Te ajută să să fii conectat, să simți simpatie și empatie pentru ceilalți. De asemenea acționează ca un scut protector împotriva energiilor negative ale celorlaltor oameni. Cu toții avem problemele noastre pe care încercăm să le rezolvăm și în acest fel putem să afișăm o vibrație de tipul ”ce este al meu este al meu, ce este al tău este al tău” (și putem să avem și empatie pentru o altă persoană care își gestionează problemele). În cele din urmă te ridică spre o vibrație ce permite strămoșilor, îngerilor sau ghizilor spirituali să îți vorbească. Este ca și cum te întâlnești cu ei la mijlocul drumului.

Practică recunoștința

Chiar acum, spune pentru ce ești recunoscător, simțind acest lucru! Fă acest lucru pe parcursul întregii zile și vei descoperi că viața ta este mai plină. Acolo unde este atenția ta devine creația ta. Punct.

Dansează

Dansul este unul dintre cele mai bune moduri de a-ți ridica vibrația. Mișcă-te puțin când stai la coadă la magazin. Acolo mereu este cea mai proastă muzică (cel puțin la noi așa este), însă ce contează? Da, oamenii or să te privească ca și cum ești puțin sărit de pe fix, însă în interiorul lor pun pariu că zâmbesc puțin. În timp ce prinzi ritmul, eliberezi endorfine în corp. Dacă reușești să și faci pe cineva să zâmbească, declanșezi aceiași hormoni în coprul lor! Câștig – câștig!

Îmbrățisează un copac

Atunci când îmbrățișezi un copac transmiți vibrația iubirii către Mama Pământ, iar Ea o trimite în întreaga lume. De asemenea te împământezi, ceea ce este crucial pentru ridicarea vibrației.

Fă fumigații

Fumigațiile cu salvie sau Palo Santo nu numai că eliberează spațiile de energii negative, dar emit și ioni negative în aer. Ionii negativi sunt aceia care te ajută să respiri mai bine. Este același principiu ca atunci când te simți bine după ce mergi în preajma oceanului sau când stai în ploaie. Acești ioni negativi funcționează și ei la fel de bine!

Îmbrățișează pe cineva

Nuvorbim aici de o îmbrățilare frugală. Este nevoie de o îmbrățișare adevprată. Înfășoară-ți brațele în jurul cuiva la care ții și ține-l strâns. Studiile au arătat că îmbrațisările prelungite au numeroase beneficii, inclusivcreșterea nivelurilor de serotonină (hormonul stării de bine). Dacă nu ai o persoană dragă la îndemână, atunci alege un animal de companie. Chiar și îmbrățișarea unui obiect (un animal de pluș de exemplu) eliberează acești hormoni.

Odată ce începi să încorporezi aceste practici în viața de zi cu zi, vei observa o schimbare. Cerul pare mai albastru, păsările cântă puțin mai tare, oamenii par să zâmbească mai des. Toate aceste schimbări exterioare sunt de fapr o reflexie a schimbării ce are loc în tine.

Așadar ridică-ți vibrația și vezi ce se întâmplă. Sunt sigur că va fi ceva uimitor!

sursa: http://myempoweredworld.com/happiness/five-ways-to-instantly-raise-your-vibration/Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Universul conectat

Vă invit, ca la început de an, să privim la lume, la Univers, altfel. Să ne întoarcem către cuvintele pline...

Închide