VIBRATIILE SI SANATATEA

0

„Învățând cum să schimbăm vibrația pe care o transmitem în exterior putem avea controlul lumii noastre deoarece prin schimbarea propriilor vibrații, schimbăm automat vibrațiile pe care le atragem. Propriile noastre vibrații înalte atrag sănătatea, vitalitatea și bunăstarea, iar vibrațiile joase crează opusul.

Transformarea stă în puterea noastră

Tindem să credem că o așa puternică transformare nu poate fi atât de simplă. Acest lucru se întâmplă deoarece nu am fost niciodată învățați că perturbările din viața noastră (indiferent că sunt fizice, mentale sau emoționale) sunt legate de nivelele noastre de energie. Nu am fost niciodată învățați să înțelegem că atunci când ne menținem corpul într-o vibrație energetică înaltă, noi nu ne îmbolnăvim sau dacă ne îmbolnăvim, corpul nostru este în stare să se vindece singur. Nu am crescut învățând că atunci când operăm pe un nivel scăzut al vibrației, deschidem ușa către experiențele ce se vor potrvi acestor vibrații.

În completare la șabloanele noastre vibraționale, vibrațiile altor oameni ne pot afecta cum ne simțim. Când ne aflăm în preajma cuiva cu vibrații joase, avem tendința să ne simțim secați sau vampirizați. În contrast, când ne aflăm în prezența cuiva cu vibrație înaltă, ne simțim însuflețiți și plini de bucurie, înflorim și evoluăm. Scopul vindecării este să schimbe vibrațiile noastre către un nivel mai înalt și pozitiv și să-i ajute și pe alții să facă la fel. Acesta este modul în care schimbăm lumea – câte o persoană pe rând.

Sănătatea este starea noastră naturală

Noi toți avem un plan inerent de bunăstare și abundență. Boala nu este starea noastră naturală de a fi. Te poți gândi la starea de boală ca la o condiție în care frecvența noastră vibratorie este dezechilibrată față de frecvențele naturale, armonioase ale corpului nostru și ale câmpului energetic. Pe scurt, celulele dintr-un corp sănătos vibrează cu înaltă frecvență și celulele dintr-un corp bolnav vibrează cu o frecvență joasă.

În forma sa perfectă, ADN-ul are o vibrație înaltă și rapidă. Emoțiile și fricile noastre negative formează o vibrație lungă și lentă. Două vibrații nu pot rămâne în același spațiu în același timp. Așadar, când permitem intrarea unei vibrații lungi și lente (joase) în câmpul nostru energetic, această vibrație se combină cu vibrația înaltă a ADN-ului perfect și o transformă. În consecință, vibrația generală a câmpului nostru energetic este mai scăzută.

Emoțiile pozitive generează sănătate, cele negative boală

Tiparul care este creat atunci când două sau mai multe unde de emoție trec unele prin altele și sunt defazate este un tipar de interferență genetică. De exemplu, emoția ta naturală de bucurie are propriul tipar de undă unic. Când ceva se întâmplă și îți provoacă furie pentru o secundă, este creat un șablon de undă vibrațională scăzută. Interacțiunea acestor două tipare de undă crează un tipar de interferență joasă din punct de vedere vibrațional în ADN-ul tău și vibrația joasă distorsionează și schimbă vibrația ADN-ului original. Dacă o vibrație joasă este susținută, deterioararea este distribuită și într-un final, compromite sistemul imunitar, cauzând boală sau dezechilibru emoțional. Pe de altă parte, când îți accelerezi vibrațiile, vibrațiile joase nu au nicio șansă să distorsioneze ADN-ul tău!” (, Margaret Ruby)

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
FORTA VITALA

* Procesele fiziologice desfăşurate de sistemul imunitar, reticulo-endotelial, endocrin, sistemul nervos simpatic şi parasimpatic nu sunt singurele nivele de funcţionare...

Închide