Beneficiile uimitoare ale apei băute pe stomacul gol

0

Cum ar fi dacă una dintre cele mai simple practici ar putea să îți îmbunătățească sănătatea într-o măsuă extrem de mare? Cum ar fi dacă ai putea să începi hiar de mâine dimineață, primul lucru, înainte de a îți deschide ochii, înainte de a te spăla pe dinți și înainte de ceașca de cafea sau ceai? Se numește tratamentul cu apă, iar cultura japoneză îl practică de sute de ani cu niște rezultate uimitoare.

Înainte de a explica cum să faci această practică uimitor de ușoară, ar trebui să știi că societatea medicală japoneză a descoerit că această practică de dis de dimineață este un asistemt de nădejde în următoarele boli/afecțiuni:

Dureri de cap
Dureri corporale
Probleme la inimă
Artrită
Bronșită
Astm
Meningită
Dereglări ale rinichilor și urinare
Cancer
Boli ale urechilor, ale gătului și ale nasului
Diaree
Hemoroizi
Diabet
Constipație
Greutate corporală în exces
Boli ale stomacului
Gastrite
Epilepsie

Chiar dacă sună ca un fel de ”leac miraculor”, nu te speria, urmează și explicațiile. Cura japoneză cu apă, după cum a fost numită, face următoarele lucruri pentru procesele tale chimice și fiziologice:

  1. Purifică colonul, eliminând resturile în putrefacție, permițând intestinelor să absoarbă mai multe minerale, vitamine și enzime de care avem nevoie pentru a fi sănătoși.
  2. Consumul apei reci, ca prim lucru dimineața, crează ceva ce se numește termogeneză, pentru că organismul arde cu 24% mai multe calorii în timpul zilei datorită impulsului oferit metabolismului ce rezultă din faptul că bei apă imediat cum te trezești.
  3. Băutul apei pe stomacul gol echilibrează sistemul limfatic, o parte importantă a funcționării imunității corpului. Apa ajută la echilibrarea lichidelor din corp și luptă împotriva bolilor mult mai ușor.
  4. Crește producția de celule sangvine și musculare noi, învigorând metabolismul celular.
  5. Apa alcalinizează corpul. Cancerul nu poate exista într-un copr bogat în oxigen și alcalinizat.
  6. Consumul de apă stimulează ficatul și ajută la procesele digestive. Unele persoane spun că intestinele noastre conțin aproape 90% din sănătatea noastră.
Cum se practică Cura cu apă

Iată pașii care trebuie urmați pentru a te asigura că beneficiezi de cele mai bune rezultate în urma curei cu apă:

1. Când te trezești dimineața, înainte de a te spăla pe dinți consumă 4 x pahare de 160 ml. de apă

2. Spală-te pe dinți și curăță-ți gura, dar nu mânca și nu bea nimic 45 de minute. În acest fel apa are timp să treacă prin sistemul digestiv.

3. După 45 de minute poți să bei și să mănânci din nou.

4. La 15 minute după mic dejun, prânz și cină, nu consuma nimic și nu bea nimic 2 ore.

5. Cei care sunt bolnavi sau în vârstă și nu pot bea 4 pahare de apă dimineața, pot încerca cu cantități mai mici, crescând în timp cantitatea la 4 pahare pe zi.

Lista următoare sugerează numărul de zile de tratament cu apă pentru anumite afecțiuni:

Hipertensiune – 30 zile

Gastrită – 10 zile

Diabet – 30 zile

Constipație – 10 zile

Cancer – 180 zile

Tuberculoză – 90 zile

Pacienții cu artrită ar trebui să urmeze acest tratament numai câte 3 zile în prima săptămână și abia din a doua săptămână zilnic. (cu late cuvinte, începi ușor să eliberezi toxinele din articulații).

Dacă ești sănătos, acest protocol pentru sănătate îți va mări nivelul de energie, va încuraja detoxificarea naturală și fără efecte secundare, ceea ce poate să îți schimbe starea interioară sau să îți ajute corpul să se refacă de pe urma invadatorilor precum viruși sau bacterii, mult mai ușor.

sursa: http://themindunleashed.com/2017/03/amazing-benefits-drink-water-empty-stomach.htmlAflă cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Puterea conexiunii

Viața în corp fizic presupune existența unui spațiu, un spațiu în care putem descoperi propriul corp, celelalte corpuri/prezențe, conexiunea dintre...

Închide