3 secrete anti-îmbătrânire pe care trebuie să le afli cât mai devreme

0

Știai că semnele îmbătrânirii încep încă de la 30 de ani?

Specialiștii vorbesc despre un declin gradat al funcțiilor organelor și despre creșterea vulnerabilității în fața factorilor nocivi cu care ne confruntăm.

Dacă la 20 de ani organismul este pregătit să facă față stresului, nopților prelungite, exceselor de băutura sau mâncare și stilului dezordonat de viață, la 30 de ani această presiune începe să ne afecteze tot mai mult. Nu mai suntem la fel de rezistenți în fața factorilor de stres, iar acest lucru se traduce rapid prin oboseală, problemă care se accentuează dacă nu ne îngrijim și continuăm același ritm inconștient de viață.

Cum arătăm și ne simțim la 20 de ani este meritul naturii, însă cum arătăm și ne simțim la 40 de ani este meritul nostru! Ce înseamnă să ai grijă de tine astfel încât să înaintezi grațios prin viață și să eviți bolile îmbătrânirii?

Înseamnă să:

1. Adopți un stil de viață sănătos

Niciun medicament minune din lume și nicio terapie nu ne poate da sănătatea ideală atât timp cât noi continuăm să ne îmbătrânim prematur prin alegerile nocive pe care le facem.

Gândește-te la organismul tău ca la un templu. Cu același respect și grijă cu care intri într-un lăcaș sfânt, la fel trebuie să-ți tratezi și corpul. Echilibrul este secretul: echilibru în hrana de zi cu zi, în programul de somn, programul de muncă, în timpul pe care îl dedici relaxarii și în orice obicei pe care îl cultivi!

2. Gândești pozitiv

Orice boală are la bază un mod de gândire toxic.

Gândurile și sentimentele sunt o formă de energie cu care ne hrănim moment de moment. Imaginează-ți ce s-ar întâmpla cu o plantă dacă, în loc de apă, ai uda-o zilnic cu o picatură cât de mică de cianură. Rămâne doar o chestiune de timp până când ea va fi distrusă și va muri. La fel, organismul nostru este sensibil la gândurile și emoțiile pe care le cultivăm în interiorul nostru.

Chiar dacă nu îți dai seama imediat, critica, pesimismul, grijile, frica, gelozia, stresul psihic, neîncrederea și ura otrăvesc puțin câte puțin întregul organism.

Mediul în care sănătatea poate înflori este atitudinea mentală pozitivă. O minte plină de gânduri frumoase, încredere și iubire este asemenea apei și soarelui care fac ca florile să se dezvolte bogat și armonios!

3. Adopți măsuri suplimentare de îngrijire personală

imbatranire-grija

Trăim într-o perioadă tulbure, plină de stres și factori nocivi care ne consumă într-un ritm alarmant energia vitală și ne îmbătrânesc preamatur. Din moment ce procesele de îmbătranire sunt mult accelerate în mod artificial, s-au dezvoltat (și se dezvoltă în continuare) o multitudine de soluții terapeutice adjuvante, care protejează organismul și prelungesc viața la o calitate superioară.

Gândește-te că tu ești asemenea unui primar, iar organismul tău este orașul pe care îl ai în grijă. Dacă nu te-ai preocupa de curățarea străzilor, investirea constantă în sistemele de salubrizare și de supraveghere a ordinii în fiecare cartier, în scurt timp, orașul tău ar ajunge pradă rozătoarelor, infecțiilor și hoților, iar locuitorii tăi ar muri sau și-ar abandona locuințele. S-ar crea un haos total și în scurt timp s-ar ruina totul.

Dacă aceste sisteme fundamentale de siguranță și ordine sunt asigurate, tu, ca primar, te poți gândi la dezvoltarea și înfrumusețarea orașului.

La fel, organismul tău este orașul tău

Trebuie nu doar să asiguri condițiile optime de funcționare a fiecărui organ în parte, ci să investești pe termen lung în sănătatea și bunăstarea ta: este vorba despre terapii naturale și extrem de eficiente care pot acționa asupra structurii vitale a fiecărei celule, stimulând constant capacitatea naturală de regenerare și reîntinerire a organismului.

Specialiștii în domeniu au ajuns la concluzia că îmbătrânirea este o problemă atât de degenerare, cât și de regenerare. Degradarea este produsă fie de un prejudiciu major (de exemplu, un accident), fie de trecerea timpului, însă mai există un secret în păstrarea pe termen lung a unei stări excelente de sănătate: puterea de regenerare și vindecare după boală. Această capacitatea există în interiorul nostru în mod natural, însă prea puțini dintre noi știm că ea poate fi stimulată și dinamizată cu ajutorul unor terapii specifice.

Asemenea unui vehicul, corpul tău poate rezista la drumuri lungi dacă îl întreții zilnic așa cum se cuvine. Îmbătrânirea și bolile debilitante asociate procesului de degradare celulară sunt precum problemele care apar la o mașină atunci când este expusă la condiții dificile de drum și neîntreținută.

Fă acum o alegere sănătoasă pentru tine!

Dacă ești interesat să faci alegeri cât mai sănătoase pentru tine și vrei să descoperi o metodă naturală ideală pentru a evita cât se poate de mult bolile îmbătrânirii și a-ți susține organismul la cel mai optim nivel posibil fiecărei vârste, te invit să explorezi terapia cu aur coloidal Bio Synergy.

Această terapie se adresează în mod special persoanelor care își doresc o terapie blândă, pe termen lung, cu efecte puternic regeneratoare și anti-îmbătrânire. De asemenea, folosirea aparatului Bio Synergy este ideală pentru alinarea suferințelor cauzate de osteoporoză, artrita și gută. Ceea ce diferențiază această terapie pe bază de aur coloidal față de alte metode este faptul că ea se aplică individual și se structurează pe fiecare tip de organism în mod diferit, acționând în mod special acolo unde există dezechilibre și degradări la nivelul celulelor. Aparatul Bio Synergy este așadar de uz personal și nu se va împrumuta niciunei altei persoane.

Poți afla mai multe informații despre această terapie accesând linkul: http://www.aimgroup.ro/

Creative Commons License
3 secrete anti-îmbătrânire pe care trebuie să le afli cât mai devreme by Noul Pamant is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Cum se purifică Spiritul în Iudaism prin Mikvah

Apa este care care transformă și oferă viața și, de milenii, oamenii au folosit apa pentru a-și purifica coprurile și...

Închide