Neale Donald Walsch – Teama, Spaima si Frica

1

Integrand tot mai multe concepte care ne poarta tot mai sus pe spirala nesfarsita a constiintei, ne trezim ca se darama vechi constructii din noi si tot ceea ce ramane e un vid fara forma… toti, dar toti marii mnaestrii ai lumii au inteles acest adevar: ca dincolo de tot ceea ce simtim, de emotiile noastre, de mintea si judecatile ei sta ceva incredibil de minunat, de frumos, de infinit. Sufletul nostru.

Si au mai inteles ca toate fricile provin dintr-o mare frica, despre care am vorbit si in cadrul Serilor Noului Pamant: frica de moarte. Si totusi ieri am intre-zarit un nou palier, o noua treapta ce poate fi urcata, pentru ca suntem construiti pe exterior din straturi succesive de programe si de date care nu sunt ale noastre, sunt invataturile noastre. Dar deocamdata sa transmutam energia fricii care inunda planeta in ziua de azi si sa manifestam energia opusa, a iubirii, care construieste, care da viata. In acest sens filmul cvare urmeaza e o ancora buna pentru un start in aceasta calatorie eroica. Vizionare placuta!

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Serile Noului Pamant – 05.06.2013 – ATENTIA – Acolo unde privesc acolo merg

Buna seara dragi oameni, dragi tovarasi de calatorie, dragi suflete! De data aceasta am luat hotararea sa pornim cumva invers...

Închide