Arta de a cere și de a primi ce ne dorim

0

Nu de puţine ori ne intersectăm în viaţă cu un cuvânt ce a căpătat conotaţii aproape strict religioase: rugăciunea. Unii oameni se roagă zilnic, fâcând din rugăciune un ritual nelipsit și uneori chiar mecanic. Alţii, se roagă atunci când trec prin momente de răscruce, iar unii au descoperit un alt fel de rugăciune, mai profundă şi mai eficientă. Despre acest gen de rugăciune magică şi despre ce poate face ea vom vorbi în cele ce urmează.

Ce este de fapt rugăciunea?

Trebuie oare să ne limităm doar la sensul dat de Biserică? O dorinţă exprimată în mod repetat (către sine) poate fi numită rugăciune? O imagine vizualizată cu emoţie iar şi iar este o rugăciune? Mulţi dintre noi ne gândim când spunem acest cuvânt la momentul împreunării mâinilor, la Tatăl Nostru, la Rugăciunea Inimii sau la semnul Sfintei Treimi. Aceste rugăciuni spuse cu credinţă şi smerenie pot face mult bine şi întăresc legătura omului cu Dumnezeu, ajutându-l să se purifice. Rugăciunile presupun răbdare, multă răbdare şi credinţa că, înainte de toate, El ştie ce nevoi avem şi ce ne este cu adevărat necesar. Dar ce ne facem atunci când avem o nevoie stringentă sau o dorinţă arzătoare care nu este o necesitate, ci poate o plăcere, un moft şi vrem să se împlinească mai repede? Putem spune şi în acest caz că ne rugăm?

Da, credem că rugăciunea are pentru fiecare dintre noi o semnificaţie aparte şi de aceea este foarte important să fim liberi în practicarea ei aşa cum simţim să o facem, fără oprelişti de termen religios. În principal, scopul final al unei rugăciuni este acelaşi la toţi (sau la marea majoritate) şi anume: împlinirea unei nevoi, dorinţe, a unui gând bun, a unei intenţii, imagini, etc. Desigur, rugăciunea poate fi şi de mulţumire, recunoştinţă, fără să cerem nimic în schimb. Şi în cazul acesta (mai ales în acesta) ea este binefăcătoare şi înălţătoare.

Viaţa noastră este modelată de ceea ce cerem

Rugăciunea, atât de cerere, cât și de recunoștință, reprezintă gândurile, emoțiile, convingerile și așteptările cu care ne hrănim. Din acest punct de vedere, noi emitem rugăciuni în fiecare moment.
Aşadar, acest act poate fi înțeles ca o formă de energie – gând, imagine, intenţie, dorinţă, afirmaţie spusă în mod repetat, chiar dacă nu ne împreunăm mâinile şi nu facem semnul Sfintei Treimi atunci când o spunem. Iată de ce putem vorbi, chiar şi în cazul rugăciunilor, despre eficienţă. Important este să ne deschidem mintea la a înțelege mai mult decât suntem obișnuiți.

Mulţi oameni se întreabă: “Cum să mă rog mai eficient aşa încât să primesc răspuns mai repede?” Au fost scrise cărţi întregi pe tema asta – de la cele de dezvoltare personală şi spirituală, NLP (Programare Neurolingvistică), până la cărţi despre legea atracţiei. Toate sunt o sursă minunată de informaţii nu doar interesante, ci şi foarte folositoare şi practice, pentru o abordare profundă a problemelor şi a satisfacerii nevoilor. Desigur, aceste ajutoare vin dacă ne rezervăm timp să culegem aceste informaţii, să citim, să studiem şi apoi să punem în practică. Unora le place să citească, să exploreze şi să aplice diferite metode pentru a o găsi pe cea mai potrivită pentru ei. Alte persoane însă doresc o soluţie mai rapidă, care să nu implice niciun fel de efort (fizic, intelectual).

Radionica: arta amplificării și materializării gândului

Pentru cei care îşi doresc pur şi simplu un dispozitiv magic care să le împlinească mai uşor şi mai repede dorinţele există radionica! Ce este ea? Acest domeniu misterios al ştiinţei a fost descris ca fiind magie la distanţă – capacitatea de a face schimbări, în propria realitate (sau, în anumite cazuri, în cea a altei persoane), la distanţă, adică fără niciun contact fizic. Cu alte cuvinte, radionica îţi oferă puterea să îţi creezi în mod deliberat viaţa aşa cum ţi-o doreşti. Cel mai important este faptul că o poţi face uşor, iar rezultatele se materializează mai rapid decât prin orice altă modalitate.
Legile fizicii cuantice ne spun că există un ocean infinit al gândurilor, al energiei ghidate de Inteligenţa Divină numit Ocean Cuantic. Tot ce a fost, este sau va fi există în acest ocean, unde nu există nici timp, nici spaţiu, ci doar eternul AICI ŞI ACUM. Deşi în planul fizic părem să fim separaţi unii de ceilalţi, cu toţii suntem conectaţi la nivel subtil prin intermediul Energiei Divine sau altfel spus, a Forţei Vieţii. Oameni, locuri, evenimente… toate sunt în legătură permanentă unele cu altele.

Un dispozitiv radionic realizează o conexiune fină între planul fizic şi cel subtil, altfel spus, foloseşte această energie a Universului pentru trimite şi aduce mesaje în şi din Oceanul Cuantic. Este un fel de magie la distanţă. Dar ce se întâmplă mai exact? Aparatul radionic captează energia gândului, dorinţei, intenţiei şi în definitiv a rugăciunii pe care o lansezi în eteric şi o conectează la Oceanul de Energie subtilă, amplificând-o puternic, fapt care duce la manifestarea ei în plan fizic. Sunt atrase sincronicități, oameni, lucruri și evenimente care corespund energiei gândului fixat. Legea Cosmică (a Universului) funcţionează întotdeauna şi pentru oricine. Din momentul în care realizezi acordul adecvat între tine şi obiectul dorinţei tale (ceea ce este foarte simplu şi primeşti instrucţiuni în manualul de utilizare al dispozitivului radionic), nu rămâne decât să te detaşezi complet şi să laşi radionica, respectiv dispozitivul radionic să facă totul, adică să-ţi împlinească rugăciunea, dorinţa arzătoare. Este ştiinţa din spatele magiei care îţi materializează cu o viteză uimitoare cele mai clare și importante intenții pentru tine. Un astfel de dispozitiv radionic disponibil în România este Atlantis, creat de către echipa de cercetare științifică Aim Group. Dacă-ți dorești să afli mai multe informații despre cum funcționează și ce rezultate poți obține cu acest aparat intră pe pagina: http://www.aimgroup.ro/produs/atlantis/

Creative Commons License
Arta de a cere și de a primi ce ne dorim by Noul Pamant is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Aikidoul conflictelor

Am învățat atât de multe despre acest subiect atunci când am stat cu populația Kogis. Kogis este un grup etnic...

Închide