Secretele Scientologiei – videoclip in engleza

0

Scientologia are o intreaga istorie de a-si aduce la tacere criticii. Daca vreti sa stiti de unde provine aceasta istorie, nu trebuie decat sa priviti la experientele lui Jamie DeWolf, stranepotul lui L. Ron Hubbard, fondatorul Scientologiei. Sa aflati povestea familiei lui. Si apoi sa o dati mai departe.

La minutul 1:46, aflam despre visul lui L. Ron de a ii pacali pe toti. La minutul 3:40 ascultam niste despre niste amenintari terifiante. La minutul 5:42, biserica preia secretele familiei. La 7:00, rad.

DEZVALUIRE (nota: este vorba despre autorul articolului in engleza, evident): Am fost Scientolog, pentru putin timp, cu ceva timp in urma. Am dat un testul lor de personalitate dintr-un moft. M-au chemat apoi pentru o consultatie. I-am spus sotiei mele sa ma repare daca ma intorc cu creierii spalati. Am mers la Centrul de Scientologie. Mi-au aratat un film cu celebritati excentrice, despre care mi-au spus ca daca nu ar fi fost Scientologi, ar fi morti. Mi-au spus ca au cate un birou gol in fiecare centru, in caz ca Hubbard se intoarce si ca el a scris o tona de carti nasoale. Mi-au aratat apoi rezultatele testului meu si m-au intrebat daca as vrea sa platesc niste cursuri despre cum sa fiu mai organizat. (Nu este nevoie de un test pentru a afla ca sunt un dezastru in materie de organizare). I-am intrebat cum pot sa creada in lucrurile acestea. Apoi am semnat pentru a fi membru ca sa pot sa fac niste glume mai tarziu, candva. MISUNE INDEPLINITA.

sursa: 

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
O sursa necunoscuta de energie detectata la suprafata Stelelor Neutronice

Exista un "ceva", o sursa necunoscuta de energie de magnitudine titanica in straturile exterioare ale suprafetei unei stele neutronice. Aceasta...

Închide