Povestea lui Dumnezeu

0

Pentru că tocmai am sărbătorit Paștele, am simțit din nou, măcar temporar, ce înseamnă să fim conectați, să avem un scop și o ”Sursă”, mă gândesc că este un moment potrivit să ne întrebăm și poate să ne și răspundem, măcar parțial, câteva întrebări fundamentale. Cine suntem? Ce căutăm aici pe Pământ? Ce suntem de fapt? Și nu în ultimul rând: Ce sau Cine este Dumnezeu? Cel despre care toate religiile de pe aceast pământ vorbesc. Ce se întâmplă după ce murim?

Toate acesta sunt premizele unei călătorii fascinante alături de Morgan Freeman (Freeman în engleză înseamnă om liber…) prin întreaga lume, de la Egipt, la Mexic, de la lumea creștină la hinduși sau de la sinagoga la laboratorul plin de aparatură de cercetare științifică.

O mică pastișă plină de culoare și profunzime despre viață, moarte, civilizație și umanitate, oate într-un singur pachet în 6 episoade. Un fel de meniu secundar – desert, asociat Paștelui. Hristos a înviat!… sper eu, în fiecare din noi.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Beneficiile pentru sănătate ale fructului kiwano

Unele dintre cele mai importante beneficii pentru sănătate ale fructului kiwano sunt abilitatea sa de a îmbunătăți abilitățile cognitive, de...

Închide