Dumnezeu spune DA intotdeauna

0

A cunoaste partial adevarul e ceva, insa a aplica aceste reguli in viata de zi cu zi poate fi o adevarata incercare. De aceea va ofer un film cu Neale Donald Walsch, pe care cu siguranta il cunoasteti si daca nu il cunoasteti va rog sa va oferiti macar o ora din viata si sa o dedicati cel putin vizionarii catorva filmulete cu interviurile sau conferintele lui, de pe youtube. Va va schimba putin modul de gandire, ceea ce, finalmente conduce catre schimbare. Catre o schimbare pozitiva, sanatoasa, echilibrata.

Iata cum in 5 minute, Neale reuseste sa creioneze unul dintre adevarurile fundamentale ale Universului, un adevar care ne conduce catre intelegerea faptului ca ceea ce suntem (acea stare de a fi despre care se vorbeste atat prin toate locurile unde cuvantul spiritual apare si care este un cumul a tot ceea ce razbate prin vehicolul nostru de manifestare compus din corp, minte si suflet) creaza ceea ce traim si nu ceea ce facem, pentru ca ceea ce facem e legat inextricabil de un plan de manifestare a constiintei mai jos decat cel in care exista fiintarea. Cu alte cuvinte, Neale ne demonstreaza simplu dar foarte frumos si la obiect ordinea normala si fireasca a operatiunilor pentru a garanta succesul oricarui vis, oricarei actiuni creatoare. Pentru ca acest traseu e unul descendent – cum e si normal, dinspre spirit catre materie – si vine din suflet ca si intentie inintiala, din starea de a fi, trece in zona mentalului, prin intelegerea sa si apoi in manifestare care se subordoneaza celor doua, imbracand directia deja aleasa. Va las deci sa va delectati cateva minute cu cel care a „conversat” cu Dumnezeu: Neale Donald Walsch.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Serile Noului Pamant – 29.05.2013 – BINELE si ETICA – Linia de demarcatie

Dupa cum prezentam intr-un articol mai vechi, Agenda intalnirilor Noului Pamant se finalizeaza luna aceasta in data de 29 mai...

Închide