Apa – un documentar extraordinar

0

De la cerectarile Dr. Massaru Emoto pana la legende si conceptii despre viata din Medicina Traditionala Chinezeasca, APA este unul dintre elementele de baza care leaga cumva toti ceilalti compusi prin interactiunile pe care aceasta le are in mediu. Cercetatorii au observat de mult timp ca apa are niste caracteristici neobisnuite in clasa lichidelor si de aceea s-au efectuat numeroase experimente pentru a „declasifica” aceste secrete. Insa, numai in momentul in care mergem dincolo de profunzimea planului fizic putem regasi acele elemente care explica intr-o masura satisfacatoare aceste „calitati” extraordinare ale lichidului vietii.

Substanta apei este legata indisolubil de corpul astral, de emotii, de vis, de elementul care curge prin chakra a 2 a Swadhisthana. Cunoscand aceste elemente va invit sa urmariti documentarul de jos pentru a completa ceea ce el ne dezvaluie in legatura cu prezenta in plan fizic si subtil a apei si apoi sa constientizam faptul ca, in pozitia sa de element de baza pentru viata, apa chiar are viata, chiar si in sensul in care stiinta de azi o defineste. Sa urmarim valurile minunate pe care apa le creaza in planul constiintei umane si cum de jos pana sus (de la fizic pana la spirit, traversand mentalul si sufletescul) apa este substanta care dizolva si uneste toate aceste planuri in cadrul oricarei manifestari a fiintelor vii. Vizionare placuta!

pe Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Iubirea…

Iata-ne ajunsi in asa-zisa luna a iubirii… Sfantul Valentin, Dragobetele. Vitrinele magazinelor s-au umplut cu inimioare rosii, peste tot vezi...

Închide