TREZIREA INIMII ILUMINATE – ACTIVAREA MERKABA DIN SPATIUL MIC AL INIMII

0

Va invitam la workshopul
Awakening the Illuminated Heart ®
(Trezirea Inimii Iluminate)
27 iunie – 1 iulie 2012
Loc. Comandau, jud. Covasna
Rezultatele pe care le ai sunt direct proportionale cu starea ta interioara.

Cum ar fi daca in 5 zile ai prelua controlul vietii tale si ai obtine viata pe care stii ca o meriti ?

Criza pe care oamenii o resimt in zilele de azi, fie ca nivel scazut de sanatate sau nivel financiar nesatisfacator, fie ca un gol interior in suflet, indiferent de cat de prospera este afacerea, este doar din cauza ca majoritatea nu-si amintesc cine sunt cu adevarat si cum sa creeze din inima!

Cum se face ca sute de milioane de oameni se roaga pentru pace si totusi inca exista agresiuni, razboaie, crime etc.?

A venit momentul sa ne amintim cine suntem cu adevarat si sa ne intoarcem la a trai din inima. Cu totii am facut lucruri pe care stiam sau am simtit ca nu ne sunt benefice dar din motive rationale am continuat totusi sa le facem. Aceste vremuri pe care le traversam ne forteaza sa constientizam ca modul masculin, polarizat de a crea, observand totul ca bine-rau, frumos-urit, prin logica si analiza, care a dominat planeta de mii de ani, ia sfarsit. Noul ciclu in care intram este cel feminin, in care acceptam si integram energia feminina in toate aspectele vietii, iar aceasta presupune o schimbare interioara profunda.

Energia feminina presupune sa asculti si sa urmezi intuitia, acel mesaj interior al inimii tale, astfel incat sa traiesti viata cu pasiune si scop! Deasemenea ca sa prosperi acum esti fortat sa alungi gândul competiţiei. Trebuie să creezi, nu să concurezi pentru ceea ce este deja creat. Nu ai nevoie să iei nimic de la nimeni. Nu ai nevoie să te târguieşti cu nimeni. Nu trebuie să înşeli sau să profiţi de cineva. Nu trebuie să faci pe nimeni să muncească pentru tine, şi să îl platesti cu mai puţin decât merită. Nu ai de ce să doreşti proprietatea altora sau să o priveşti cu ochi lacomi; nimeni nu poseda ceva ce tu nu poţi avea la fel; şi asta fără ca să deposedezi pe alţi oameni de lucrurile lor.

Stiinta sustine importanta inimii…

O scurta prezentare a cercetarilor Institutului Heartmath le puteti vedea online aici: http://www.youtube.com/watch?v=dQU2aql40l8&feature=relmfu

Fie că doresti sa-ti îmbunătăţesti sănătatea, finantele, relatiile tale, cariera ta, sau în cele din urmă capacitatea de a obtine tot ce iti doresti de la viata ta, totul are ca fundaţie modul în care gândesti, simti şi actionezi. Toate cele trei trebuie sa fie aliniate si in echilibru pentru ca dorinta ta sa se manifeste pe deplin.

Toate aspectele vietii se intrepatrund si sunt la fel de importante pentru o viata deplina.

Asculta-ti intuitia si vino sa parcurgi cele 5 zile care iti vor accelera cu adevarat dezvoltarea personala si te vor propulsa in directia implinirii sufletesti pe care o cauti.

Cursul vietii noastre este determinat de deciziile pe care le luam in fiecare moment.

„Trezirea Inimii Iluminate” este un proces intensiv, pragmatic nu filozofic, care pe langa faptul ca te va ajuta sa regasesti echilibrul interior, pacea si iubirea de sine, poti sa te vindeci mental, emotional si fizic. Iti va oferi uneltele practice prin care oricand sa te readuci rapid la o stare interioara optima. Astfel incat sa poti sa excelezi in orice arie a vietii tale.

ACEST WORKSHOP NU NECESITA NICI O PREGATIRE ANTERIOARA !

ACEST WORKSHOP ESTE UN PROCES EFICIENT PENTRU A-TI REAMINTI TOT CE ESTE NECESAR SA STII ACUM!

Cu mare bucurie si onoare de a impartasi aceste stravechi invataturi, Anne Marie Trifu (RO), Raluca Crenguta Heim (RO) si Mohamad Al-Gazzali (SUA) traineri pregatiti si autorizati personal de Drunvalo Melchizedek in iulie 2011, in cadrul noii scoli „School of Remembering®” (Scoala Reamintirii) te vor asista in ceea ce isi propune ca obiective si beneficii workshopul :

· Un nivel mai ridicat de vitalitate si energie;

· Integrarea principiilor spirituale in dezvoltarea personala, sanatate, afaceri si relatii incat sa poti atinge orice nivel iti poti imagina in toate aceste arii.

· Vei realiza o conectare mult mai profunda cu inima ta, cu Esenta ta Spirituala si astfel vei incepe sa primesti raspunsurile la toate intrebarile tale fara a mai fi nevoie sa depinzi de vreun “guru”,
”intelept” sau “maestru spiritual”.

· Vei primi unelte practice, simple, usor si rapid de folosit oricand ai nevoie, indiferent de situatie, pentru ca sa accesezi echilibrul interior optim.

· Sa intelegi si sa-ti amintesti cum sa conectezi inima cu creierul pentru a iesi din energia de competitie, frica, lipsa si limitare. Te vom asista sa-ti amintesti procesul creatiei din inima, care nu va rani pe nimeni niciodata, spre deosebire de creatia din creier.

· Sa eliberezi traume emotionale prin sesiuni puternice de vindecare a corpului emotional care pot culmina cu vindecari fizice;

· Sa te conectezi la propriul Spatiu Sacru al inimii pentru a accesa intuitia si calauzirea esentei tale Spirituale care transcende logica normala a creierului. Urmand aceasta calauzire vei umple orice gol interior spiritual sau material, vei simti ca traiesti cu pasiune implinind un scop mai inalt. Inima este cea care contine Instructiunile Vietii, Adevarul si Autenticitatea personalitatii noastre, iar cand inima preia din nou controlul, incepem sa „curgem” cu fluxul vietii, sa traim cu sentimentul de gratie si nu cu senzatia de efort permanent.

· Sa iti activezi cel mai important camp energetic: propriul MerKaBa.
MerKaBa odata activata este permanenta, iar o mica parte din ceea ce iti va oferi, este o stabilitate emotionala mult mai ridicata si accesul la un nou nivel de intuitie, claritate si creativitate. Mai multe despre MerKaBa poti citi pe site-ul Universul Sacru: http://universulsacru.ro/atih/merkaba.html

Nu sunt cuvinte suficiente pentru a descrie aceasta experienta!
Trebuie sa o simti, sa o traiesti !

Pentru calendarul complet de evenimente
Vizitati www.universulsacru.ro/atih/calendar.phpAflă cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Cum ne pot ajuta visele?

Noapte de noapte, visele noastre ne poartă într-o călătorie misterioasă şi fascinantă. Deşi oamenii de ştiinţă au descoperit multe lucruri...

Închide