Terapia prin cuvant si Comuniunea cu Sacrul

0

Tovarasa de calatorie a lui Valentin RAdu, Camelia RAdu, pe care bineinteles ca o cunoasteti prea bine de la rubrica „Prin vizorul sufletului” ne invita intr-una din introspectiile proprii in legatura cu viata, cu curgerea eterna ce are loc in mintea si inima lui Dumnezeu. O punte catre subtil, catre descoperirea unei geometrii a vietii pe care ochii Cameliei o dezvalui la fel de usor pe cat lumina dezvaluie formele.

In energiile solstitiului cu sufletele despletite, in Templul Zeitei Cybela am primit coronite cu flori, bucurie, drag, recunoscand Minunea care Suntem, Frumusetea, Stralucirea. Si Totul parea ca rodeste, Universul ne zambea, Interiorul nostru susura, Divinul ne vorbea….

In locuintele rupestre de la Alunis, doua familii de lumina s-au intalnit si puntile de Sens creeate au innoit Locul, au rotunjit Omul, au dat glas Contractelor Spirituale.

In taina clipei o voce cereasca a tasnit si o limba neauzita ne-a asezat in petalele sufletului, caldura, iubire, regasire. Cerurile s-au deschis si viul si-a varsat belsugul in cupele noastre. Iris se numeste prezenta radianta care a tesut cu sunetul, vocea si cuvantul reteaua de la Alunis si ne-a amintit ca Impreuna am venit si Impreuna suntem in Templul lui Unu.

Familia de lumina care m-a insotit avea ca tema valsul sferelor, clasa de luminite pe care o intalnisem lucra cu muzica sferelor fiecare daltuind in puzzle-ul divin, propria piesa iar impreuna cu instrumentele acordate in taina recunoasterii de sine am dat drumul melodiilor ceresti si bucuriei, largind POARTA, dezvaluind DARURILE, activand  CEEA CE SUNTEM.

Cuvantul dintru Adevar uneste, Sunetul din Lumina, intregeste. Miracol si plutire. Avant si regasire.

Cunoasterea inseamna experimentare, asadar lasati-va purtati catre Omra si vedeti ce parte din sufletul vostru vibreaza la sacrul din cuvintele Cameliei, care sunt intercalate aici cu blod si italic pentru a le simti prezenta.

Am inceput sa scriu in geometria sacra si cuvantul a mers inaintea mea daltind covoare de Sensuri. N-am stiut multa vreme ce tes, ce mi se spune, ce sunt aceste tablouri cu geometrii. In timp dvin, Centrul a inceput sa-mi vorbeasca si Cuvantul sa devina Roditor.Si asa au aparut paginile din acest manual cosmic numit Frecventaom, asa a aparut cartea numita Triunghiurile Schimbarii, asa se scriu atelierele conective si calatoriile spirituale, de la Sinele Divin, cu degete de lumina….Camelia Ra

 Terapia prin CUVANT se refera la atingerea cu lumina a Omului si la trezirea prin Cantec a Centrului sau. Cunoscuta in industria musicala ca Saaru Oone, prin traducere Lumina Vie, sunetul in Sine si cuvantul dintru Adevar pot vindeca spontan eliberand  fricile, memoriile nefaste, blocajele enegetice…. Iris

 Va imbratisez Cautatori si Traitori de Sens si va invit in dragul Recunoasterii de Sine in centrul unui triunghi radiant alcatuit din trei fiice, Iris, Mihaela si Camelia. Despre Iris am vorbit mai devreme pe Mihaela v-o prezint acum: drag, fosnet, zambet. Un buchet  de frumuseti care iti deschis sufletelul, iti hranesc cerurile, iti rotunjesc fiinta de lumina. Cand am intalnit-o prima data razele sufletului au tasnit, bucuria mi-a umplut toata cupa iar ochii mei au stiut. O regaseam pe sora, mama, prietena. Si fara sa spuna nimic, cuvintele sufletului se rotunjeau si totul radia. Alaturi de ea Cerurile se deschid si Cuvantul dospeste.

Pe 26 august la Omra ora 19, va invitam la un atelier special intitulat Terapia prin Cuvant si Comuniunea cu Sacrul.

Adresa completa este: Str Occidentului nr 11, Piata Victoriei

Costul? O trinitate si el il veti primi in plicul intuitiei direct de la Ceruri

Un eveniment pe care il recomandam din toata inima!

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Meditatia produce efectul opus instinctului „lupta sau fugi”

Un nou studiu dezvaluie faptul ca practicantii meditatiei experimenteaza modificari ale expresiilor genelor, acestea fiind in perfecta opozitie cu ceea...

Închide