Serile Noului Pamant – 03.07.2013 – SUFLETUL PERECHE

0

Am trecut si prin luna iunie, am trecut din semnul Gemenilor in semnul Racului, am asteptat si am primit cu bratele deschise sufletele care au venit catre noi pentru a ne simti aproape. Caci, iata-ne trecand un nou prag, o noua colectie de intalniri se aseaza la linia orizontului si prima tema de luna viitoare este cel putin provocatoare pentru fiecare dintre noi. Si daca inca mai cauti vino sa asculti doua povesti care te vor motiva, care te vor dezvata putin de la a mai cauta ca pana acum, de la A FI in starea potrivita pentru a atrage catre tine ceea ce deja sufletul tau cunoaste ca poate intalni. Se spune ca suntem desprinsi din matca infinita a luminii lui Dumnezeu in grupuri si ca spre Universul material coboram ca roiurile de albine si apoi ne regasim aici intr-un minunat dans serendipic, atunci cand suntem gata.

Haideti sa stam in acelasi spatiu de lumina si sa cautam sa descoperim acele parti din noi care sunt reale si sunt profunde si care ne arata drumul. Si la fel ca in cazul altor elemente de baza ale constitutiei noastre, precum Misiunea Personala, raspunsul la intrebarea „Cine sunt Eu?” sau cum sa atragi in viata ta numai lucruri pozitive, re-gasirea Sufletului Pereche este unul dintre subiectele pe care oricine e aici pe Pamant il cauta. Suntem in asa fel construiti incat sa experimentam INTREGUL din postura unei jumatati si desi suntem si putem fi UNU chiar si in cea mai mare solitudine posibila – desi e numai iluzia unei separari – atunci cand gasesti celalalt lant de acizi dezoxiribonucleici de lumina care sa iti completeze propriul lant, reactii fantastice au loc, se opreste ceasul Universului si se franeaza constiinta lumii. Pentru o clipa, totul se concentreaza in spatiul infim dintre cei doi si daca ai putea privi in subtil ai auzi cea mai frumoasa muzica din tot Universul, caci toti ingerii canta IUBIREA.

Avand un subiect atat de frumos si de plastic nu am sa creionez o desfasurare cu puncte pentru ca drumul fiecaruia e unic, insa in frumusetea fara margini care este in interiorul fiecaruia puteti gasi reperele pentru aceasta re-gasire si pasi intr-un nou capitol din viata voastra. Si sa fiti siguri ca orice suflet ati alege ca sa va fie partener de viata, oricat de mult ati incerca voi sa il ctaalogati si sa ii observati partile negative sau pozitive, sunteti legati de acel suflet prin niste flamente de lumina care va atrag si pe ei si pe voi la un loc.

Va asteptam asadar intr-o noua luna, iulie, pe data de 3 – un numar cu incarcatura speciala pentru ca este cheie pentru gasirea sufletului pereche – la aceiasi ora, 19:00, in acelasi loc, la Omra Elias, sa ne reintalnim pentru doua ore cu o latura ascunsa constientei noastre dar atat de profunda si de minunata: SUFLETUL NOSTRU. Va asteptam cu drag sa va inscrieti la adresa deja cunoascuta de email: contact@noulpamant.ro. Pentru ca avem un spatiu inchiriat si avem costuri de organizare sugeram o donatie minima de 20 ron, restul e la latitudinea fiecaruia, oricum in subtil schimbam energii si navigam impreuna pe fluxul luminos al vietii.

PS: „intamplarea” face ca intre momentul in care scriu acest post si momentul in care ne vom intalni am sa devin pentru a treia oara tata si aceasta cifra minunata e prilej de re-amintire a faptului ca Iris, micuta ce vine acum pe lume este rod al intalnirii dintre doua Suflete Pereche. Asa ca multumesc Cerului si ofer Recunostinta mea eterna si Iubire neconditionata intregului Univers si intregilor factori care m-au ajutat sa vad, sa simt, sa iubesc, sa fiu. Va iubesc si va imbratisez cu drag odata cu tot Universul.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Hrana noastra de zi cu zi si energia vindecatoare

O dieta vegetariana sanatoasa poate sa fie un ajutor puternic in procesul vostru de dezvoltare si vindecare. Legumele isi aduc...

Închide