12 pasi karmici pentru succes garantat in viata si afacerea ta

0

Michael Roach, calugarul milionar, se intoarce in Romania pentru un training intensiv de 2 zile la Bucuresti. In cadrul evenimentului, va preda cele 12 legi karmice care iti pot garanta succesul si prosperitatea atat in viata personala, cat si in afacerea ta.

Evenimentul are loc pe 29-30 septembrie 2015.

Cine este Michael Roach?

Este cofondator al companiei Andin International cu o cifra de afaceri anuala de peste 250 milione de dolari, care a fost cumparata in 2009 de multimilionarul Warren Buffet. A studiat invataturile antice budiste 25 de ani in cadrul unei manastiri din Tibet, obtinand titlul de Geshe.

Michael Roach este totodata fondator si presedinte al INSTITUTULUI DIAMOND CUTTER (DCI –) – organizatie internationala, prezenta in 26 de tari, prin care invata oameni din intreaga lume cum sa reuseasca in afaceri si in viata personala.

Impreuna cu Christie McNally, Michael este co-autorul cartii , aparuta in Romania la editura Vidia. In doar 10 ani, aceasta carte a devenit biblia in domeniul afacerilor pe plan international. A fost tradusa in peste 15 limbi si folosita pentru a construi la nivel mondial afaceri de miliarde de lei.

Acum ai ocazia sa inveti si tu secretele calugarului milionar si sa dai vietii tale un suflu nou!

Pentru detalii despre eveniment si inscriere acceseaza linkul:

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
4 Instrumente cu care iti poti creste nivelul de energie

Există oameni care inspiră. Oameni care emană vitalitate și fericire numai prin simpla lor prezență. S-au născut așa ori au...

Închide