Putere si Protectie prin Pacea Interioara – partea a 2-a

0

 

Fiecare gand are o vibratie, fiecare gand produce anumite.. “valuri” – cateodata suntem constienti de ele, altadata, nu. Cand ne spunem unii altora “Mult succes”, “Multa sanatate” in general, cand ne trimitem ganduri bune, simtim cu-adevarat cum folosim emotiile si aceste vibratii.

Este bine sa ne amintim ca atunci cand suntem ingrijorati pentru siguranta cuiva drag, sa ne mutam din vibratia fricii alegand imediat sa ne gandim puternic, cu iubire si protectie – trimitand astfel, energia noastra, in directia persoanei dragi. Astfel, gandirea pozitiva si in iubire – este de fapt, una din cele mai importante forme de protectie.

Putem sa experimentam acest lucru iar cand suntem in incurcatura, sa gandim imediat cu incredere si vom vedea cum energia noastra schimba realmente, reactiiile celor cu care suntem in contact. Chiar si in natura – in legatura cu elementele ei – este nevoie sa cream aceste relatii prin vibratiile noastre si prin ganduri curate.

Iar atunci cand cineva se ofera sa ne ajute dar stim ca nu poate face altceva, este bine macar sa-i cerem si sa-i acceptam gandurile bune, de sustinere si incurajarile cu care ne poate insoti. Pentru ca, ce sunt urarile “de bine” si binecuvantarile? Sunt ganduri. Cand ne rugam in liniste sau meditam, facem loc acestor vibratii inalte care ne protejeaza, de aceea este bine ca – daca pe noi ne ajuta – sa nu-i uitam nici pe cei de langa noi, care au nevoie. Sa-i incurajam sa-si creeze aceasta protectie!

Un simplu exemplu aflat la indemana – care sustine existenta vibratiei – este modul in care sunt vitalizate, cresc sau infloresc plantele in prezenta unor persoane care emit ganduri inalte, in comparatie cu involutia plantelor aflate in preajma celor care emit frica. Calitatea iubirii este importanta, astfel ca indiferent ce facem, ingrijirea plantelor – ca in exempul de mai sus – sau orice alta activitate, felul in care trimitem gandurile si ne exprimam emotiile isi pune amprenta pe acele lucruri si activitati.

Si pentru ca iubirea sa nu ramana un simplu cuvant, e bine ca atunci cand ne propunem sa trimitem iubire, sa trecem dincolo de concept si daca asta nu „vine” dintr-o data, atunci putem lua exemplul mamei care ii canta cu dragoste, cantece copilului sau, iar acesta creste frumos, digera bine si se dezvolta in armonie. Putem astfel – conectandu-ne la acea imagine – sa crestem in noi propria iubire si putem hrani ganduri inalte pe care le trimitem celor vizati.

Atunci cand mancam in familie, alaturi de cei dragi, de cele mai multe ori mancarea este deosebita si ne simtim bine iar mai mult decat ingredientele folosite, conteaza iubirea cu care este pregatita masa – iubirea nu este un ingredient fizic dar da mai multa savoare decat cele mai alese mirodenii iar asta poate fi simtit cu-adevarat, la gust! Asa ca vibratia joaca din nou, un rol decisiv – vibratia iubirii.

In acelasi mod, cand o persoana este sustinuta prin ganduri inalte si sentimente de iubire, atunci aceasta este de-a dreptul energizata, este in putere si nu slabita – ca atunci cand se simte in frica. Daca am putea ramane in vibratia iubirii – chiar si atunci cand cel de langa noi greseste – am vedea tot mai mult cum in absenta vibratiei fricii, celalalt nu mai simte nevoia nici sa se ascunda de noi, nici sa ne minta si nici sa se indeparteze.

Cateodata, asteptarile noastre sunt atat de inalte, incat vrem sa vedem doar perfectiunea iar asta nu inseamna altceva, decat presiune – atat in relatiile dintre parinti si copii cat si cele din cuplu sau societate. Fiecare dintre noi are constiinta trairii in trup, insa ceea ce ne ajuta in ridicarea vibratiei – este constientizarea fiintarii sufletului, astfel ca atunci cand incepem s-o practicam, vom obtine reactii in rezonanta, intre noi si cei cu care interactionam. Tot ceea ce gandim, se va reflecta intr-un fel sau altul, in tot ceea ce traim.

Cunoscand iubirea, hranind-o, practicand-o, sadind semintele ei in toate relatiile noastre, poate fi cunoasterea suprema de care sufletul nostru are nevoie.

 

Cu drag,

Liliana
Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

"Ai un singur dar pe lumea asta - care e cu adevarat al tau si pe care poti sa-l dai, iar acela esti tu insuti" - Neville Goddard, Despre mine: http://eliberareemotionala.ro/despre-mine/

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
O civilizatie pierduta pe fundul oceanului Indian

Arheologii cred că există ruine ale unei civilizaţii pierdute sub apele Oceanului Indian Dovezile sugerează că oamenii au trăit în...

Închide