Reconectarea cu Sinele Divin îți împlinește destinul și dorințele benefice

0

Toate răspunsurile și resursele de care ai nevoie se află deja în interiorul tău. Descoperi acest adevăr atunci când viața îți este guvernată de miracole, bucurii și coincidențe magice. Atunci când lași sursa divină din interiorul tău să strălucească liber, trăiești la unison cu încrederea, inspirația și puterea care îți aduc persoanele și situațiile perfecte pentru tine și dorințele tale. Simți că ești conectat cu sinele tău divin atunci când sufletul tău se îmbogățește tot mai armonios, ideile și gândurile tale te sprijină în tot ce îți propui să faci și știi că indiferent cum se așază lucrurile pentru tine, totul este bine.

Gândurile se pot naște din amintiri sau din inspirație divină

În schimb, atunci când viața îți este măcinate de teamă, neîncredere, furie, vinovăție, rușine, starea ta interioară este ghidată de amintiri, de convingeri limitative sau de alte trăiri din trecut. Aceste convingeri limitează capacitatea noastră de a crea realitate pe care o dorim. De multe ori ceea ce manifestăm în prezent diferă fundamental de ceea ce dorim în adâncul ființei noastre, tocmai datorită acestor credințe apărute din amintirile noastre.
Așadar, gândurile, credințele și emoțiile tale se pot naște fie din conectarea cu sursa divină, fie din amintiri și convingeri false.

Când ești conectat cu resursele tale interioare, te dezvolți nelimitat

Inspirația ajunge la noi atunci când ne golim mintea de gânduri critice și acuzații și ne deschidem sufletul în fața tuturor posibilităților. Atunci când renunțăm la temeri, lăsăm loc divinului să se manifeste liber. Fără să îl blocăm prin credințe limitative îi dedicăm lui toată încrederea și îi permitem să se exprime prin intermediul nostru. Devenim un canal deschis care atrage idei creatoare și gânduri revelatoare. Lăsându-ne ghidați de intuiție, descoperim pasiunile ascunse și misiunea pentru care am ales să venim în această lume.
Atunci când te eliberezi de temeri, sursa ta divină găsește metode diverse prin care îți spune că viața trăită aici este o oportunitate de a explora și de a experimenta Universul și lumea magnifică din interiorul tău. Puterile interioare sunt cele care te vor convinge că lumea din jurul tău are nevoie ca tu să îți manifești dorințele, talentele și pasiunile. Conectarea ta cu starea divină are puterea de a alinia lucrurile, astfel încât vei permite talentelor, darurilor și dorințelor tale să se exprime prin intermediul prezentului tău.

Starea minții: cheia reconectării cu Sinele Divin

Nu trebuie să căutăm această conexiune în mod conștient, pentru că ea se naște dintr-o anumită stare mentală asemănătoare celei experimentate în primii șase ani din viață. Cu alte cuvinte, conectarea cu sursa noastră ne reîntoarce la rădăcinile noastre și ne spune care este esența noastră dincolo de gânduri, amintiri și credințe.
Dat fiind că ani la rând am fost învățați să blocăm starea de puritate a inimii și a minții care ne conectează cu sursa interioară, nu este foarte ușor să revenim la această stare de grație pe care o cunoșteam perfect atunci când eram copii. Totuși, lucrând foarte mult cu noi înşine, eliberându-ne de amintirile negative și învățând să ștergem acuzațiile din mintea noastră putem crea vidul mental care redobândește puritatea minții.
În același timp, putem învăţa drumul reîntoarcerii la Sine cu ajutorul ştiinţei și tehnologiei dedicate dezvoltării umane și evoluției spirituale. Echipa de cercetare AimGroup a studiat ani la rând corelația puternică între puritatea minții și capacitatea de accesare a celor mai profunde și inteligente resurse ale ființei, și astfel s-a născut primul dispozitiv de stimulare cerebrală din România. Cu ajutorul dispozitivului Mind Synergy mintea ta poate ajunge rapid la punctul zero, punct în care gândurile, convingerile și filtrul critic dispar. Mintea este eliberată rapid de temeri, iar starea ta interioară se deschide, lăsând loc ideilor și informațiilor creatoare să apară. În plus, Mind Synergy te ajută să intri într-o stare plenară de euforie și bună dispoziție, iar energia corpului tău atinge nivelul optim pentru a fi pregătit la orice provocare a vieții.
Mai multe informații despre această tehnologie afli aici.
Indiferent de drumul pe care alegi să te reconectezi cu tine însuți și să te dezvolți armonios pe toate planurile ființei tale, scopul suprem rămâne același: să îți deschizi inima și mintea, astfel încât oportunitățile cele mai minunate să poată intra în viața ta. Lasă loc inspirației divine să apară și ai încredere că ea îți va aduce experiențele pe care visezi să le trăiești.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Cum să ai o relație armonioasă cu tehnologia

Ultima și poate cea mai importantă sugestie este: Să știi când să te desprinzi. Dacă observi orice semn de obsesie...

Închide