3 CALITATI ALE DORINTELOR CREATOARE

0
*

În această lume a polarităţii, a alegerii şi a liberului arbitru, vi se oferă oportunitatea de a vă realiza întregul potenţial, ca expresie Divină a Creatorului, devenind voi înşivă creatori în procesul de realizare.

Este începutul capitolului meu preferat din Trezirea la punctul ZERO – Gregg Braden. L-am citit şi răscitit. Am găsit în sfârşit explicat clar şi concis care sunt calităţile gândurilor pe care le dorim materializate, adică ce trebuie noi să facem pentru ca dorinţele noastre să se manifeste în planul fizic. Eşti curios? Atunci hai să vedem despre ce e vorba mai exact…

În primul rând, Gregg Braden vorbeşte despre CLARITATEA gândului. El trebuie să fie un tipar de energie clar şi concis. Cu alte cuvinte, noi avem datoria de a hotărî cu precizie ce ne dorim şi să ne focalizăm doar pe un singur lucru, să-l avem clar în minte, nu doar în cuvinte (vreau să ajung director), ci şi în imagini. Cu cât este mai limpede şi mai luminoasă imaginea, cu atât mai bine.

A doua calitate pe care trebuie să o aibă o dorinţă creatoare este DURATA. Claritatea este o componentă cheie, dar fără capacitatea de a susţine această claritate pe o durată mai mare, „sămânţa nu este menţinută un timp suficient de lung, pentru a se dezvolta, pe măsură ce coboară către nivelurile succesive, tot mai dense ale experienţei. Gregg Braden vorbeşte aici despre nivelurile matricei creaţiei. Trecerea prin acestea a unui gând necesită energie acumulată pe o durată suficientă de timp. Mi-ar plăcea să pot spune exact de câte ore, zile sau luni de zile este nevoie pentru ca o dorinţă să devină realitate. Hm? Toţi ne dorim asta, nu? Totuşi, timpul care se scurge până ce un gând se manifestă în planul fizic depinde în primul rând de noi (cât de clari, determinaţi şi implicaţi suntem) şi poate de anumiţi factori care ne depăşesc puterea de înţelegere… În esenţă, noi suntem personajele principale în propria viaţă.

A treia şi cea mai importantă (după părerea mea) este ENERGIA EMOŢIEI, adică intensitatea cu care ne dorim un lucru! Energia emoţiei, sau a dorinţei, este cea care susţine sămânţa-gând atunci când ea coboară prin matricea creaţiei. În orice punct, sămânţa poate pieri, dacă nu mai există energie de susţinere  (Trezirea la Punctul ZERO, Gregg Braden).

Pare complicat? Nu ar trebui să fie. Dacă însă procesul creator devine o povară pentru noi, înseamnă că intenţiile noastre nu sunt dorinţe autentice, profunde. Oricum, vestea bună este asta: întrucât câmpurile magnetice ale Pământului slăbesc, gândul devine din ce în ce mai puternic şi este nevoie de mai puţină energie pentru susţinere, iar timpul necesar de menţinere este mai scurt.

Claritate, durată şi energia emoţiei. Aceste cuvinte reprezintă cheia către un viitor împlinit şi o evoluţie personală strălucită. Ele sunt totodată o invitaţie pentru noi de a deveni mai conştienţi de calitatea gândurilor şi intenţiilor noastre. Energia dorinţelor este instrumentul de care ne putem folosi pentru a ne pune în rezonanţă cu diverse aspecte ale Creaţiei. Când acordul este optim, adică frecvenţa noastră de vibraţie este aceeaşi cu cea a lucrului pe care vrem să-l manifestăm, atunci Universul se pune în mişcare. Tot ce trebuie noi să facem este să avem imaginea clară a ce ne dorim, să ne implicăm emoţional şi să menţinem această implicare până când dorinţa ni se va împlini!

CIOBOTARU Anca

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Kip Mazui – muzica pentru meditatie

Un artist care foloseşte propriile stări de meditaţie ca inspiraţie pentru muzica pe care o scrie e cu siguranţă un...

Închide