Daruieste inspiratie

1

Pentru ca suntem cu totii implicati in chestia asta numita viata, pentru ca impreuna insemnam infinit mai mult, pentru ca doar prin simplul fapt ca citesti aceste randuri este clar ca lumina zilei ca rezonam pe aceeasi frecventa si pentru ca sunt sigur ca ai cel putin o poveste extraordinara, un moment de „wow”, o felie de sens, o revelatie, o traire intensa, o sincronicitate incredibila, o clipa in care ai reusit sa tragi cu ochiul „dincolo” de lumea celor 5 simturi, te invit sa curgi alaturi de noi si sa faci un dar tuturor celor ca tine, care in mod cert au nevoie de acesta, pentru a fi mai rotunzi, mai calzi, mai roditori. Pentru ca, daca nu ar fi asa, nu ti-ai fi amintit acum de acel moment si nu ai simti deja chemarea de a il impartasi cu noi, ceilalti :)
Daca vei gandi insa ca:
– nu poti sa scrii, ca nu ai curaj, ca e prea „personal” -adu-ti aminte ca personal vine de la persoana, care inseamna masca
– ti-e rusine sau teama, ce-or sa zica cei care te cunosc, adu-ti aminte ca rusinea si teama nusunt manifestarile sinelui tau divin si ca oricum iti vom pastra anonimatul daca asa vei dori.
– nu inseamna mare lucru, n-are cu ce sa ii ajute pe ceilalti, aminteste-ti ca trecem toti prin aproximativ aceleasi etape, si ca totul conteaza pentru ca daca nu ar fi contat, nu ar fi fost.

Si acum, partea tehnica, extraordinar de simpla:
– Ne trimiti un mail la daruiesteinspiratie [at]noulpamant.ro cu povestea ta pentru noi
– Daca simti, ne trimiti si o poza cu tine, iar daca nu, ne mentionezi daca vrei sa iti facem cunoscut numele

In cazul in care inca esti in dubiu, ce-ti spune vocea interioara despre povestea asta?

Impreuna suntem unul!Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Sunt. Clipa de clipa. Doar ca mai uit, insa, cateodata... Ca si tine:) Si, pe calea catre reamintire, inteleg ca totul este déjà in mine. Ca totul este infinit mai frumos, complet, armonios si perfect decat imi pot imagina, de la un tomberon de gunoi pana la un rasarit fabulos. Aici si acum sunt un mic semafor pentru particulele de lumina de care ma ciocnesc, amintindu-mi, odata cu ele, ca nu e nimic de modificat. Doar de observat. Doar de savurat.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
CONSTIENTIZAREA ALEGERILOR CELORLALTI

Atunci când cineva din viaţa ta îşi alege o experienţă pe care nu o poţi încadra în cadrul sistemului de...

Închide