Crește rezonanța Schumann pentru a reflecta nivelul de conștiință?

0

Rezonanța Schumann este frecvența magnetică oscilantă care are loc în spectrul electromagnetic al Pământului. Se spune că aceasta este generată de schimbările electromagnetice ce au loc în miezul Pământului și care apoi afectează suprafața acestuia, inclusiv ființele ce se află acolo. Rezonanța a fost aceaiși sute de ani, poate chiar mii de ani, însă ea pare să se schimbe. De ce?

Se credea că Pământul și toate creaturile sale vii, sunt înconjurate și protejate de frecvența de puls de 7,83 Hz, sau rezonanța Schumann. Indienii antici Rishi numeau acest sunet OM. Întâmplător sau nu, această frecvență s-a dovedit a fi una puternică în muzica de stimulare a frecvențelor cerebrale (brainwave entertainment), permițând ființelor umane să își acceseze creierul într-o măsură mai mare, dar și să atingă niveluri de conștiință mai înalte.

Cu toate că rezonanța Schumann poate varia în funcție de locația geografică, aceasta s-a învârtit în jurul a 7,8 cicluri pe secundă de ani buni. Această rezonanța este numită și ”bătăile inimii Pământului”, o frecvență oscilatorie la care și noi ne aliniem pentru a fi echilibrați din punct de vedere energetic.

 

n 2014, a fost considerată anomalie creșterea frecvenței peste obișnuitul 7,83 Hz, undeva la valoarea de 15 – 25.

Așa a arătat rezonanța Schumann în 2014: http://imgur.com/a/KNaw2

Astfel arată ea acum: http://imgur.com/a/KUnqq – vârfuri ale frecvenței în 2017.

Zilele trecute au fst vârfuri de 36 HZ.

La Institutul Heart Math, cercetătorii au colectat un flux constant de date provenind de la câmpul magnetic al Pământului și au pus pe seama ridicării nivelului conștiinței umanității aceste schimbări ale frecvenței Schumann.

Mai mult decât atât, cercetările sugerează că, în momentul în care multe persoane sunt aliniate în pace, rezonanța se schimbă pentru a reflecta acest lucru. Cu alte cuvinte, noi schimbăm magnetosfera planetei prin intermediul gândurilor și al acțiunilor noastre. Această ”coerență” este foarte posibil să fie susținută chiar la nivel de galaxie.

După cum declară si NASA,

“În fiecare moment, aproximativ 2.000 de furtuni traversează Pământul, producând câte 50 de fulgere în fiecare secundă. Fiecare fulger crează un val electromagnetic ce începe să se rotească în jurul Pământului, undeva într-o zonă aflată între suprafața planetei și o limită de 100 km în sus. Unele valuri – dacă au frecvența potrivită – se combină, cresc în putere și crează o bătaie de inimă ritmică, cunoscută sub numele de Rezonanța Schumann. Rezonanța ne oferă o unealtă folositoare pentru studiul fenomenelor meteorologice, a mediului electric al planetei și ajută la determinarea tipului de atomi și molecule ce există în atmosfera Pământului.

Undele create de fulgere nu arată ca valurile oceanului, însă ele pot oscila în diverse regiuni cu o mai mare sau mai mică putere. Aceste valuri rămân prinse în ”plafonul” atmosferic creat de limita ionosferei – o parte a atmosferei umplută cu particule încărcate, care începe de la altitudinea de aproximativ 100 km. În acest caz, punctul focal al rezonanței are nevoie ca unda să fie cel puțin la fel de lungă (sau de două, trei etc. ori mai mare) ca circumferința Pământului. Acestea sunt niște unde de frecvență foarte joasă de până la 8 Hz – aproximativ de o sută de mii de ori mai joase decât cea mai joasă frecvență folosită de undele radio AM/FM pentru transmisie. Pe măsură ce acest val curge în jurul Pământului, se lovește din nou în punctul focal astfel încât vârfurile înalte și cele joase să fie aliniate. În acest fel undele acționează în rezonanță unul cu celălalt, pentru a amplifica semnalul original.

Deși a fost prezisă încă din 1952, rezonanța Schumann nu a fost măsurată direct decât începând cu anii 60. De atunci, oamenii de știință au descoperit că variațiile în rezonanțe corespund cu schimbările sezoniere, ale activității solare, ale activităților în câmpul magnetic al Pământului, în aerosolii din atomsferă și în alte fenomene legate de Pământ.”

Ceea ce NASA nu detaliază este modul în care conștiința umană poate interacționa cu aceste frecvențe pentru a le modifica. Institutul Heart Math (Matematica inimii) numește aceste fenomen coerența globală, însă acesta este cunoscut din sute de texte antice sub numele de ”trezire”.

Descoperiri științifice adiționale sugerează:

S-a observat rin experimente că rezonanțele Schumann se nasc la anumite frecvențe legate de frecvența undelor cerebrale. Ele se află undeva între 6 și 50 de cicluri pe secundă, respectiv 7,8 (alfa), 14 (beta jos), 20 (beta mediu), 26 (beta înalte), 33 (beta foarte înalte), 39 (gama) și 45 (gama) cu o variație zilnică de +/- 0,5 Hz.

83 este cea mai puternică dintre cele șapte rezonanțe, în spectrul undelor cerebrale. Dacă această creștere a rezonanțelor continuă, atunci această rezonanță primară, pulsul pământului, s-a schimbat de la alfa jos (7-10 Hz) la alfa înalte (10-12 Hz), probabil influențând abilitatea noastră de a ne relaxa, echilibra și integra conexiunea noastră minte/corp. Beta joase (12-15 Hz) sunt asociate cu o lipsă de concentrare a atenției, putând influența chiar și ADD (sindromul deificenței de atenție).
Amplitudinea (adică intensitatea) rezonanței Schumann nu este constantă și pare să fie extrem de dependentă de temperatura tropicală (în consecință și de cea globală). Într-adevăr, rezultate preliminare par să indice că o ridicare cu mai mult de un grad celsius a temperaturii globale pare să fie corelată cu o dublare a frecvenței rezonanței Schumann. Acest lucru este extrem de important, pentru că sunt cunoscute efectele fizico-biologice ale acestor fluctuații asupra oamenilor.

Se pare că ”trezirea” are loc prin noi și ni se întâmplă nouă, din interiorul nostru și din ”influențe” exterioare. Fără niciun dubiu, cu toate că rezonanța Schumann se schimbă în mod dramatic, ceea ce rămâne de văzut, sunt ramificațiile acestor schimbări.

sursa: http://themindunleashed.com/2017/02/schumann-resonance-rising-reflect-higher-consciousness.htmlAflă cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Axum, obeliscuri misterioase din Etiopia

Regatul Aksum (Axum), cunoscut și sub numele de Imperium Aksumit, a fost o civilizație antică ce  s-a dezvoltat într-una dintre...

Închide