Viata creatoare de viata

Ai privit vreodata lumea prin ochi de copil? Dar prin ochi de zmeu, de dragon, de satir? Prin ochii unui mag, sau prin ochii rosi de timp ai unui saman? Ai incercat sa redevii acea perspectiva obiectiva asupra realitatii intelegand ca “trebuie” sa iti schimbi perspectiva pentrua intelege unde esti si unde vrei sa ajungi? Nu este nevoie, azi, multumita tehnologiei, decat de o cautare si de putina inspiratie. Inspiratie, adica sa lasi Universul sa intre in tine, in modul in care Universul alege sa o faca. Si in acel moment unic sa intelegi ca nu exista nimic, dar nimic in afara ta. Tu esti tot si tot esti TU. Si in aceasta descoperire sa vezi atat de frumoasa schimbare ce aduce aerul proaspat in interiorul tau, de fapt extragand din campul constiintei putina lumina si adevar. Si in toate aceste simtiri, trairi, esente sa vezi fara niciun dubiu ca tu esti creatorul acelei curgeri, ca tu esti in acelasi timp si curgerea si observatorul curgerii.

Adrift from Simon Christen on Vimeo.

Sa curgem, sa ne dam voie sa simtim recunostinta pentru ca suntem asa cum suntem AICI si ACUM, oferind iubire neconditionata, ca pasaport catre lumea infinita din interior. Salutare CREATORULE!

Ai grija de vitalitatea ta! Afla detalii despre Vital Protect!

Author: Razvan

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Share This Post On

4 Comments

  1. Magie pura.
    Multam, Flipi!

  2. Viata… Valentin, VIATA :)

  3. foarte frumos,multumesc ca existi si eu pe linga tine

  4. Multumesc Irina
    Stii ca intotdeauna in re-gasisirile noastre e de fapt re-cunoasterea vietii si a divinitatii din toti si din toate. doar ca e mai usor cand exprimi sensul curgerii vietii si nu contrariul.
    oricum, existam si pentru ca tu ai un loc din tine unde putem exista, asa ca iti multumim!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

More in 5 minute de magie (20 of 65 articles)