LIMBAJUL INIMII

0

Îţi aduci aminte primii paşi sau căldura fără margini a unui pupic pe nas? Ştii candoarea cu care priveai tot ceea ce era în urul tău. Caută şi mia departe în tine până ai să găseşti pecetea primului limbaj, imediat următor telepatiei. Gemenii stau aproape unul de celălalt în burta mamei şi dezvoltă, pentru că primele niveluri de conştienţă sunt în supraconştient, o comunicare mai presus de cuvinte. Centrul limbajului e deschis până la vârsta de trei ani şi primeşte orice fel de mesaj prin sunet, mimică, postură, miros al feromonilor, semne subtile din partea structurilor subtile. O comunicare completă şi perfectă.

Încearcă şi tu şi ai să descoperi bucuria acestui limbaj. Dacă ai un copil fă o joacă din asta! Dacă eşti într-un cuplu joacă-te cu acest instrument al măiestriei şi şterge orice tristeţe! Fii! Şi ai să descoperi că nu numai înşiruirea logică de sunete pe care le-ai aşezat cuminte în centrul limbajului pot transmite mesajul. Mergi mai departe apoi. Fă exerciţii cu persoana iubită! Încearcă să îi transmiţi o culoare, imaginea unui obiect, un cuvânt. Joacă-te cu firescul din tine şi ai să te surprinzi deschis la unele semnale pe crae nu credeai că o se le captezi. Şi în acelaşi timp firesponsabil pentru tot ce faci, gândeşti şi eşti. Cu zâmbetul pe buze şi în suflet.

Weekend minunat în continuare! Cel puţin la fel de minunat ca al celor doi protagonişti din clipul următor!

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
O metropola veche de 200,000 de ani in Africa – partea a III a

 Cine a construit metropola? De ce? Se pare că oamenii au preţuit aurul dintotdeauna. Este chiar menţionat în Biblie, descriind...

Închide