Energia Sarbatorilor

0

Intr-un mod cu totul si cu totul ciudat, forfota sarbatorilor de iarna te poate aduce aproape de linistea interioara. Asta se intampla pentru ca, in ciclurile vietii prin care trece acea parte din noi care este perisabila, ajunge la sfarsitul unui nou ciclu si reincepe sa renasca. Suprapusa peste acest proces este nemiscarea interioara care, in aceasta perioada a anului, datorita apropierii noastre de armonia familiei, de bucuria darbatorilor si de curatenia zapezii, iese din hibernare, si coboara in inima noastra prin Gratia Divina. Inima devine o flacara care se deschide catre frumos, catre iubire, catre armonie.

Daca lasi cea mai „influenta” experienta pe care o ai -vazul – sa te poarte catre aceasta treime interioara ai sa descoperi de ce Sarbatorile de Iarna te conduc spre liniste, spre pace, spre nemiscare. In mod ciudat, asocierea din aceasta seara cu imaginile filmate de mai jos este doar un exemplu al fractalului care defineste manifestarea. Insa manifestarea nu este altcvea decat oglinda in care isi varsa Gratia Divina nectarul zeilor (Amrita).

Cuvintele sunt ambasadori ai linistii, poate cateodata „rupte” din logica normala, aruncate bizar intr-o dimensiune a sensibilului, insa ele sunt in manifestare vibratii care ating acele corzi ale sufletului care te pot transforma intr-o imagine vie a inimii deschise. Sarbatori luminoase, Suflet drag!

Into The Atmosphere from Michael Shainblum on Vimeo.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Atasamentele: Rupand lanturile a ceea ce va tine la pamant

“Radacina suferintelor este atasamentul”- Buddha Atasamentul are multe forme; atat de multe incat exista probabil sute de atasamente pe care...

Închide